Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Nevím, byl jsem vychován blbě. Chápu, že je nějaký režim do r. 1989 a osoby oddané z něj tyjí. Nic nenormálního, bylo tomu tak vždy. Pak rozumím i tomu, že se chopí nových příležitostí, využijí kontaktů , podnikají. Vyhýbají se službě Státu, protože nevyhovují Lustračnímu osvědčení,To vlastně říká - Prodal jsi se - Měl jsi se, už dobře - Nepočítej tedy s tím, že tě budeme znovu živit. Nebudeme tě arestovat, prostě žij a hlavně neotravuj. Vyrovnej se sám se sebou ...

Pak se ukáže, ti naprosto morálně nemožní se postaví i do čela Státu ! Komunista zde na blozích školí, jak se má dělat demokracie - Agent STB kalkulem dojde k poznání, že je dobré Havlovi políbit ruku, protože mu to může i nějaká % hodit ! Ten, který zase získal svůj pašalík vlivem odvážného Václava, ani nikam nejde. Čumí na jeho foto, zažne si svíčku a redaktor Halo novin KSČm to vydává za správný projev piety ! Opravdu, už jsme se zcela zbláznili ? ... :-)

9 2
možnosti
Foto

Je to ohavné. Správně bychom měli všichni, jak na spartakiádě, slavit jednotně a v zákrytu a recitovat text z příručky prošlé censurou. Bývalé komunisty a lidi, jejichž jméno se našlo ve svazcích STB lidovým soudem odsoudit k popravě na kandelábru.

3 1
možnosti
TB

30% a pro Vás je to pouze? Co by za to třeba TOPka dala;-D

Vzhledem k roztříštěnosti opozice a její nemohoucnosti těch 30% naprosto stačí, aby bylo ANO příště zase ve vládě, to je realita....

5 1
možnosti
Foto

Žijeme v době postfaktické a volič má jen okamžitou paměť. Pokud si něco pamatuje, tak jenom slova, která chtěl slyšet. A tak může tentýž politik říkat, jak je rád, že doba vládnutí komunistů v roce 1989 skončila a zároveň s nimi vládnout. Jeho voličům to nevadí ;-D Stejně tak mohl kdysi na velehradské pouti říkat pan Zeman, že hluboce podporuje hospicovou péči a později podpořit vládu, která bere hospice u huby. A voličům to nevadí ;-D

13 3
možnosti
Foto

Babišovi, následkem hlouposti Fialovy ODS a podělanosti Pirátů, nezbyla jiná možnost, pokud chtěl mít ve sněmovně většinu. Přiznejme si bez předsudků, že z lídrů nevládních stran hovoří Filip nejrozumněji.

2 3
možnosti
LH

Kolega Vracovsky má rozum....

2 1
možnosti
JV

J19i59ř85í 31V24o98l88k98a

21. 11. 2019 8:21

Vážená paní, žijeme ve stejné zemi? Někdo volby vyhrál, někdo se vzdal možnosti podílet se na vládě. Babiš je vydíraný ČSSD i komouši, měl si do party vzít Okamuru? Zeptejte se p. profesora Fialy, jak se vede ODS i dalším, tu možnost měli. Četl jsem také článek o tom, že Babiš nevěděl, kdo tu vládne. Byl psaný s velkou nadsázkou, neberte každou blbinu za pravdu. Potom bych snad Váš blog považoval za správný, takhle je to ...., jak to slušně napsat, když si tety povídají, vždycky je to pravda pravdoucí. Hezký den, paní Jandová. Všiměte si, teto jsem vůči Vám nepoužil.

10 7
možnosti
JF

J65i50ř32í 66F56o60g90e46l

21. 11. 2019 8:06

Projev kterého politika není předvolebním kalkulem?

Nebyl by politik politikem, kdyby toto neměl na paměti. A to, že je politika špína říkávala má maminka již před 60 lety.

13 1
možnosti
Foto

Karma. Je to tak. On si ale s prezidentem dnešním nemá co vyčítat. Když jsem viděl ústa našeho současného moudrého prezidenta s portrétem Václava Havla před sebou, tak ten se chudák asi obracel v hrobě. Pár věcí mají oba společné: bezpáteřnost, bezskrupuloznost, bezohlednost, podlost.

16 5
možnosti
Foto

Máte pravdu, Tomáši, díky :-)

5 2
možnosti
  • Počet článků 106
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2882x
Důchodkyně, která má čas napsat občas blog. Nemám vyhraněná témata. Budu psát o tom, co mě právě zaujme. V současnosti mě zajímá především Petr Pavel, Petr Fiala a válečný zločinec Putin.

Seznam rubrik