Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dík. Už vím, proč se prezident nezúčastňuje žádných kulturních akcí:-D

0 0
možnosti
Foto

;-D

Hrůza! Poznala jsem, že je to jen tvoje fantazie... A víš jak? Žena totiž už měsíc předem ví, co si vezme na sebe. Nenechá to přece na poslední chvíli. ;-D;-)

Za mě R^

1 0
možnosti
Foto

No vidíš, člověk o Vás, Vy plemeno jedno hadí, pořád něco nového učí... ;-D;-)

1 0
možnosti

Kdo shledl Takova normalni rodinka-Škola manzelu ten se do tak prekerni situace nikdy nemuze dostat. ...zavrit oci a " hezky Kacenko, mooooc hezky..." :-D

1 0
možnosti

Je to taková hovězí pohoda...

0 0
možnosti

Sebeobranu proti návrhům ....někam jeti, jítí na kulturu, či dokonce na dovolenou, mám skvěle propracovanou a funguje, jen se nehodlám o ní dělit, bo žena bdí.

Dostanu li jednodušší příkazy, doporučení, které bych měl vykonávat v kuchyni, v koupelně, na zahradě odkazuji, aby byly zapsány do deníku, většinou není čas a snaha to učinit, kvůli času

a tak se vždy vyviním

...ale nakonec přece jen učiním;-D;-D;-D

0 0
možnosti

Nejsem suchar a vím že to má být sranda či ironie:-)... ale není to spíš smutné, že takhle nějak může vypadat manželské soužití po X letech - a že se tomu ještě někdo zasměje?

0 0
možnosti
Foto

Asi by to smutné bylo, ale můžu Vás uklidnit - jde čistě o mou fabulaci. Včera jsme byli se ženou v divadle a já si jen všiml, jak tam jedna manželka tak trochu "upravovala" oblečení svého muže. Rovnala mu furt kravatu a tak. Zbytek už byl čistě moje fantazie :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS