Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

I komunisté se stali vyznavači mistra Jana Husa. Toho, který se za Pravdu nechal upálit ! Na jeho odkaz nejviditelněji reaguje Miloš a Andrej. Miloš je již známý soudní recidivista za lži. Jeho série je nepopsatelná. I zvíře si vytvořil - Hyenu, tou je Bakala s OKD. Tedy nelenil a dalším daroval Mostecko uhelnou. Asi mu zachutnal Koláček ...

Na Andreje ovšem nemá - Nutno jej výrokově sledovat dopoledne i odpoledne. Stále hlásá tu pravdu, svou. Opravdu si říkám, mistře Jane, co na to tak říkáte ? Něco ovšem v platnosti zůstalo - Oni taky nic neodvolávají a odvolat se nechtějí nechat ! :-)

10 1
možnosti
AL

Tolik zloby a jedovatosti, to jsem příteli Miroslave od Vás nečekal.

Jen tak dál, a budete mít nové "kamarády", kteří takovou zášť milují.

"Čau Arnolde. Občas píši, že nejlepším blogerem je život samotný ! Všimněte si - Nikoho nedehonestuji - nic nepřekrucuji "

1 3
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,23
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.