Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi trefně napsáno. Jenom bych si dovolil Vás ještě doplnit. Účtenky, které se vydávaly před nástupem EET, se vydávají i nyní, a to zároveň s tzv. účtenkami EET. Podle zákona o EET totiž tzv. účtenky EET nemají všechny náležitosti účetního dokladu, a pokud tam obchodník sám od sebe tyto náležitosti nedoplní, tak se nemohou dát do nákladů. Takže se to sice účtenka nazývá, ale účtenkou to není. Slosovat to ale jde ....

0 0
možnosti

Je to fakt absurdní. Takovou ptákovinu by se člověk styděl říct i v hospodě, protože by hi vynesli v zubech, nebo by ho měli aspoň za naprostého blba. Vyznat se v psychologii lháře je někdy nadlidský výkon. Zdravím Vás.

0 0
možnosti

P43e20t31r 46B22u57r34i80a15n

21. 11. 2019 12:51

R^ je to tak. A to jste ještě zapomněl na náměstka pro zvláštní úkoly, což byl StBák, který dozoroval každou fabriku a štemploval každou žádost dělňasů o cokoliv.

Ale kdo to měl Andrejkovi říct, že? Na schůzkách s Stbáky ve vinárně U obuvníka, kam pilně nosil práskačské materiály, se to těžko mohl dozvědět.

2 0
možnosti

Tady pořád čtu, že voliči AB si neuvědomují co byli komunisti zač. Ale oni si to uvědomují, jenže demoblok se tak za ty roky rozkrádání republiky zdiskreditoval, že po třiceti letech komunistická minulost proti neomarxistické přítomnosti už není takový strašák. Herci, kteří v r.89 udělali obrovský kus práce, se dnes chovají jak šašci a obraz VH kazí jeho největší vyznavači.

3 3
možnosti
Foto

J92a79n 44P26e94c16h83a

20. 11. 2019 22:41

R^ Kdyby to nebylo k pláči, tak je to k smíchu. Nebo naopak?;-)

5 0
možnosti
Foto

R^ Karma

A k těm hranicím bych připomněl, že podle nejnovějších výsledků bádání zahynulo na československo-rakouských hranicích 777 lidí.

6 0
možnosti

Zapomíná bohužel nejen pan premiér, ale i jeho voliči. Ti zase zapomněli, co byla zač KSČ a StB.

12 2
možnosti

J92a58n 63K54o45z87á48k

20. 11. 2019 23:52

To je jako byste napsal, kolik lidí zahynulo za nacismu. Obojí bylo velké neštěstí pro nás. Ale co to má společného s naším současným životem? Mám se dobře, volím podle svého přesvědčení, toleruji názory druhých a s kým nesouhlasím, tak ho prostě nevolím. Stačí v sobě potlačit to komunistické ode zdi ke zdi. Víte, moje maminka říkala, že z (tak to musím opravit, neboť toto české slovo je na indexu) lejna(dobrý?) je největší bič. Omlouvám se za nekorektní slovo, ale jsou to slova mé maminky.

2 1
možnosti

Je zajímavé si porovnat propagandu komunistů v letech 1948 a 1978 s propagandou z let 1989 a 2019. Obávám se, že ta komunistická v letech 1978 v porovnání s tou dnešní po třiceti letech byla méně stupidní.

3 3
možnosti
Foto

Já si taky myslím, že jsou ti dnešní komouši záludnější. Tváří se navenek příjemně, ale za zády drží kudlu. Máme na to stejný názor.

7 0
možnosti
Foto

Jak dlouho se budete odvolávat na KSČ a STB?Proč je tedy nezakázal ten záletník kterého zvolily POSLANCI ZA KSČ.A nebylo to tak že jedna moc se předala do rukou jiných aktivistů .

5 8
možnosti
Foto

Nebylo, pane Vojacku. Jestliže je v čele vlády primitiv s uvedenou minulostí, pak je třeba se neustále ptát. Protože - pokud jste to nepostřehl - svým konáním ovlivňuje život všech. A protože ten můj negativně, tak mám právo se ptát a protestovat. Až pan Babiš se svou minulostí (je vydíratelný atd.) půjde z vlády pryč, bude mne zajímat asi tak, jak vás váš pravopis.

17 1
možnosti
Foto

Kdysi jsem napsal, že pan Babiš je v podstatě primitiv. Dostalo se mi nevlídných reakcí. Ale co si lze myslet o tomto jedinci, který - když vedle sebe nemá Máru - je schopen výroků, o kterých píšeš? Projev v Národním divadle mu byl nepochybně dobře poraděn, nejspíše i napsán.

Pokud mluví spatra, tak je to na úrovni Pepka z Horní Lhoty (navíc ti, co u něj byli osobně a blízko - poslanci s nimiž jsem mluvil, tvrdí, že je vysoce vulgární).

Ale možná právě pro to je pro mnoho občanů tak přitažlivý. Což je to nejsmutnější zjištění.

19 5
možnosti

Taky si myslím, že to přehrávané plebejství, u něho i u Zemana, se lidem líbí. Mají pocit, že se snížili na jejich úroveň, a že je tak chápou. Což mnohým stačí ke vhození lístku do urny. Gottwald taky vystupoval velmi lidově a dotáhl ve volbách 1946 až na 40% hlasů.

12 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS