Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P86e64t49r 77B90u98r76i53a73n

19. 11. 2019 15:50

člověk, který má na svědomí nákup nefunkčních padáků...

Jak se primitivní lži nejraději chytají na jednoduché lidi, kteří nejsou schopni si je ověřit, že?

2 1
možnosti

Pravda, oproti tehdy megalomanskému projektu na modernizaci T-72 jsou padáky jenom slabý odvar.

1 0
možnosti

Zasloužená karma. R^

1 1
možnosti

J11i60r79i 51B21o69r

19. 11. 2019 9:47

Vy chcete za premiéra člověka,který se 30 let po převratu diví,že byly nějaké výjezdní doložky? Prý mu to nikdo neřekl. To je buď lhář a nebo nesvéprávný prosťáček. Tak si ho volte když vám to nevadí.Svůj k svému.Rv

8 2
možnosti
Foto

Vždyť on a i pan autor je nepotřebovali. Tak co by se starali! ;-D

A jak to bylo s devizovým příslibem? To se pan autor nepochlubil.

2 2
možnosti

J45i36r61i 96V28r26a65b79e43c

19. 11. 2019 7:16

Rozdíl je jak se kdo chová, náš hradní dědek vystoupil z KSČ přesto se chová dál jako bolševik.

RvRvRv

8 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti

ještě že máme důchodce a k tomu sprosté a agresivní ...;-D;-D;-D

1 2
možnosti

Slovenský politik a předseda hnutí Socialisté.sk Eduard Chmelár: "A právě proto, že si to pamatuji, musím říci, že nic odpornější než včerejší oslavy ‚Vítězného listopadu‘ jsem od oslav komunistického ‚Vítězného února‘ nezažil. "

1 3
možnosti
Foto

Kolikrát to tu ještě natapetuješ, Amicusi?Rv

4 1
možnosti

P80e97t28r 76S32k52á87l24a

18. 11. 2019 22:32

Máte tam nepřesnosti. Člověk, který holduje alkoholu, se oslav nezúčastnil.

2 1
možnosti

:-).......Pane autore, opět! Podepisuji každé slovo! Zítra očekávám, že Vás zase jeden z diskutérů rozcupuje na padrť! R^R^R^

2 2
možnosti
Foto

Óóó, jak jste moudrý, rozumný a ke každé diskuzi použitelný. :-)

6 1
možnosti

Přečetl jsem jednu knihu 2 americkch novinářů Jak umírá demokracie. Narazil jsem na tohle – jiného autora, který říká totéž. https://popovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=734966 Milion chvilek je o tomtéž. Jeho ultimátum – Babiš se buď zbaví svého majetku nebo musí odstoupit. Ten požadavek vychází z toho, jak právně chápe pohled EU na střet zájmů, Stvořil ho sociolog Ondračka z TI a piráti, A hlásili do Bruselu. To nám ČT zprostředkovala bohatě, ne už, co na to tehdy děla právnička ANO Válková.

Už jsem tu zmínil, kterak EU pozastavené dotace pro podezření Babiše ze střetu zájmů pod argumentací české strany, že české právo je v souladu s evropským, postupně uvolňuje. O tom nás ovšem ČT zase nějak zapomněla informovat a tedy i Milion chvilek a ty na Letné. Jinými slovy, Milion chvilek zbavuje Babiše práva na majetek, zbavuje ho jako vlastníka velkého majetku možnosti být volen do politických funkcí. Kdysi jsem napsal, že EU takový výklad střetu zájmů (Ondračka, piráti) přijmout nemůže. Ne, chce-li ctít právo. Jsi oligarcha, nesmíš do politiky. Protiústavnost. V té knize Jak umírá demokracie je popsáno, že ona demokracie umírá tehdy, když si političtí konkurenti jdou po krku jakýmikoli prostředky, doloženo USA, kde poslední krize demokracie započala aférou Watergate, od té doby to činí obě strany a dnes to vrcholí odvoláváním Trumpa. Viz výše odkaz proč. V té mé knize je to popsáno stejně.

U nás senátu na Zemana (je to totéž). Objevují se teze o komunistech, kteří nám dnes vládnout a defakto členství v KSČ jako argument, proč nesmí být někdo v politických funkcích. Princip kolektivní viny.

O KSČM rozhodl ÚS, že splňuje požadavky na standardní politickou stranu. Vzpomeňte si na étos 17. listopadu 89 – nejsme jako oni. Myslím si, že v tom, co autoři (obou textů) postihují, to je příčina nejen krize demokracie celého západu. Ostrakizovány konkrétní politické strany, „demokratické“ strany s nimi nesmí nic mít.

Vaše postřehy s tím úzce souvisí a jsou velice adekvátní.

5 2
možnosti
Foto

Co se týče KSČ(M), tak je tu malý háček. Demokratické strana by neměla stavět na ideologii, která je dle našich zákonodárců srovnatelní s nacismem a je tudíž zavržení hodná. A používání jejích symbolů je trestné. Opravdu? Zkuste se podívat na nějaký mítink pořádaný touto partají. Rv

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS