Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Koukám, že jste odchovance trollích farem pěkně uhodil na hlavičku.

Jejich zděšení a odpor Vám dává za pravdu. R^

4 5
možnosti
Foto

I35v79a25n 43M86a25r79e42k

18. 11. 2019 7:23

Máme? A vy máte na víc? RvRvRv

1 1
možnosti
MB

Vlastním 220 firem a jsem premiérem vlády - Tvrdím, že ani kdybych nechtě, jsem ve střetu zájmů. Jsem povinen řádně opečovávat a rozhojňovat to vlastní - Na straně druhé činit totéž vůči státu . Jak to asi budu dělat ... ?

Vše vložím, do Svěřeneckých fondů. Budou na to do dohlížet mé vybrané osoby a vlastní žena to ještě bude jistit. V podstatě jakési Stavební spoření, na mém majetku a zájmu se nic nemění, odkládám si to do let. Na konci jsem stejně Beneficient .

Mám vliv, budu si tedy i vytvářet vlastní, příznivé Zákony ! O pokračování biopaliv - sype mi to. Sice pro ŽP to nic neřeší a už ani EU to nevyžaduje. Návrhy na zrušení, logicky odmítnu. Hurá, celý nesmysl v můj prospěch pokračuje ... !

EU konečně přichází se Zákonem, aby v propletenci řetězců, bylo konečně zřejmé, kdo je tím skutečným - Cílovým vlastníkem ! Appian Group, Škoda Holding, Amun. Re či farma Čapí hnízdo. Příklady, skutečných majitelů - A. Koláček, M. Roman, I. Rittig a AB. To je už docela nebezpečné a na Slovensku to platí! Týká se firem - i Svěřeneckých fondů. Pak opět Slovensko sděluje, že skutečným vlastníkem je kdo ? - AB. O podobném jednal Mě úřad v Černošicích - Sdělily, že je - Jermanové úřad - Není !

Co bych tak asi jako premiér Vlády dělal ? Já bych to přijetí Zákona v ČR brzdil ! = Děje se - A tak bych ve střetu zájmů, vůbec nebyl. Nic se vracet nebude - Nikdy nikdy nedostoupím - Dělám to dobře, dělám to rád ! :-)

Více na: https://www.euro.cz/politika/babisi-romane-ukazte-se-eu-chce-skoncovat-se-skrytym-vlastnictvim-firem-1420360#utm_medium=selfpromo&utm_source=euro&utm_campaign=copylink

4 1
možnosti
PK

Je to velmi urážlivé vyjádření , bál bych se ho použít bez jasných důkazů a tak si osobně myslím, že, že moudrý člověk má své myšlenky o někom a o něčem především v hlavě ano pokud tomu tak není pak má hlupáka na jazyku.....

6 2
možnosti
ZH

Zkuste si někdy poslechnout co a jak říká, když vypadne z předepsaných not a pustí se do vlastního projevu. Tam ten důkaz najdete.

4 3
možnosti
RP

Pan Minář ve svém rozhovoru pro tv Seznam prohlásíl minulý tyden, že neví co by se stalo kdyby Babiš odstoupil.....Stojí za to si rozhovor přehrát a udělat si obrázek ..kdo je tu vlastně hloupy;-)

6 0
možnosti
MP

Nejsem vyznavačem p.Babiše.Ale to co jste napsal do první věty je hodně , hodně krátkozraké.A hloupé.Jako eknonom je myslím p.Babiš velmi schopný, jeho minulost je ovšem kontraverzní,Ale urážlivé slovo "hloupý", je nemístné a nepravdivé.

7 0
možnosti
PN

P82e27t38r 29N23e30d17v42ě55d

17. 11. 2019 23:01

Máme hloupého premiéra? Nebo hloupou a závistivou opozici?

10 0
možnosti

To Vám tedy nezávidím...Ale zase jestli máte svého rodinného, tak to je luxus.

Jinak mluvte sám za sebe, protože jak napsala paní Moudrá, shazujete sebe.

Kolik tak umíte cizích jazyků?

3 0
možnosti
ZH

;-DNo, hlavně se umím pohybovat mezi lidmi bez toho, abych ustavičně lhal.

2 2
možnosti
  • Počet článků 471
  • Celková karma 26,83
  • Průměrná čtenost 2082x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli