Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Demokracii nedáme, ubráníme ji i proti Milionu chvilek. U voleb, například.

0 0
možnosti

Jakže to řekl váš vzor Stalin? Kdyby se chybnou organizací voleb stalo, že strana nezvítězí, je třeba tyto volby odmítnout. Nebo nějak tak to řekl, nechce se mi googlit.

0 0
možnosti

Výborně napsáno. Standa, Libor, Beata a další jistě ocení.

2 1
možnosti

Jenom skromný dotaz (nebo dva), který mi jistě zodpovíte: ČT by neměla informovat (případně na zpravodajském kanále vysílat přenos), když se sejde čtyřicetina občanů republiky (zase ne tak malé) - možná dvacetipětina všech voličů - aby vyjádřila svůj názor?

Spíše bych čekal odpovídající reakci premiéra v ČT. Ta se k němu stále chová velmi vstřícně, vidět jej, jak se kroutí na CNN - k nezaplacení.

Že se o demonstraci nestarají alternativní média jako palamentnilisty a TV Barandov, to je jejich ostuda, ale každý soudný člověk ví, proč to tak je.

Že větší prostor věnuje reportáži CNN než Prima (která mj. chce být její fanšízou), to je její ostuda. Mimochodem, je Prima (a třeba taky Nova a Právo) též alternativní zdroj?

Ten Jakešovsko-dikobrazí výklad, že jsou chudáci občani, kteří o reálné situaci nic netuší, ponoukáni ke svržení nepohodlného premiéra, myslíte skutečně vážně?

2 0
možnosti

Vidím, že vám dobře vymyli mozek. Kolik už máte doma hrnců z předváděček?

2 1
možnosti

Vystupte už konečně ze světa svých vlastních poplašných teorií, hned vám bude líp. Ten pocit, že vám nebo vám sympatickým lidem pořád někdo ubližuje, musí být hrozný.

3 3
možnosti

Zasloužená karma. R^

7 1
možnosti

Nedělejte si plané naděje, už na ty lidi na Letné nenastoupí naše lidová armáda, SNB. LM o sovětském vojsku, které tady ještě před 30ti lety bylo ani nemluvě.

Ani vám se nic nestane, když projevíte svůj názor, stejně jako těm na Letné

To je přeci paráda, začalo to před třiceti lety a pokračovalo včera na Letné.

6 4
možnosti

A mezitím bylo co? ;-D

2 2
možnosti

Já mám teorii, že ten přímý přenos si v ČT objednali šmejdi prodávající předražené přikrývky či magnetické náramky odstaňující artrózu kloubů stejně jako chřipku či jiné krámy.

V České republice se tito šmejdi nemusí bát o živobytí, nejenom důchodcům se u nás dá vymýt mozek a přinutit je vydat posledních 30 tisíc na "zdravé hrnce" , které jinak koupí v každém eshopu za dva tisíce.;-D

Jsou tady i mladší včetně těch úplně mladých. Když si nechají vymýt mozek antibabišem, aby mimo volby a nedemokratricky dosazovali ke korytům politické losery a nýmandy, kteří jsou neschopní vyhrát nad Babišem v regulérních volbách, tak dozajista si snadno nechají vymýt mozek a obrat o své peníze i těmi šmejdy.

10 4
možnosti

Máte pravdu :nějací patnáctiletí nám nebudou určovat koho máme...;-D

2 2
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik