Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DV

D19a42v24i55d 94V76l18k

17. 11. 2019 16:44

karma MarkuR^

4 0
možnosti
Foto

Davide, dík za nakouknutí a dnešní skvělý blog! :-)

1 0
možnosti
MB

Já to zase vidím jinak - ty naše chválím ! Naopak, s dobou souzní a vsouvají se tam, kam vlastně patří ! Jeden emigruje na Slovensko a následně se zašije, do širých lánů! Ten druhý je hotový nešťastník. Naopak, přiemigroval ze Slovenska - co měl dělat ? On nic nedělal - oni dělali. Do KSČ nechtěl - přihlásila jej matka. Do STB nechtěl - zase otec. Ten byl rovněž stíhán za hospodářské delikty - omilostněn. On to taky nechce - zase to chce Miloš. Do politiky nechtěl - Už je tam od 2013. Chtěl pomáhat odvážnému Havlovi s revolucí, nemohl - vycestovat se nedalo. V té době byl v Tunisu a plnil úkoly KSČ a STB. Šel v noci k pomníku - vypískán - šel ráno - vypískán. Tak si tedy prozíravě již vlezl do Muzea. Hurá, místo důstojné, snad tam již zůstane ... :-)

5 1
možnosti
MK

Marku se vším souhlasím, jen mám výhrady ke jménu Milada Horáková. Vím, je to oběť komunistů, ale je zde jedno ale. Ona a její strana zametaly cestičku komunistům k moci, kdy se dohodly společně se Sociální demokracií, Lidovci, že nepřipustí pravicovou opozici a dohodly se na Národní Frontě, kde víceméně již v době Košického vládního programu byla zřejmá vedoucí úloha KSČ. Tak moc toužili vládnout aniž by jím to toho kecala pravice až se to obrátilo proti nim. Ne, ona nebyla obětí, ona byla i svým soudcem a katem. Protože ona a její straníci dali komunistům talár a oprátku.

2 2
možnosti

Nemyslím si, že by nám zrovna Milada Horáková připravovala komunismus! :-)

0 0
možnosti
JM

Jsou to srabi, pane Trizuljaku. Před statisíci lidí dokázal na Letné vystoupit Adamec i policajti, kteří se zúčastnili zákroku 17.11. Nechci je moc hájit, ale nebylo to jednoduché, a dokázali to. Naši dnešní vládci několik nepříjemných minut nedají.

7 3
možnosti
Foto

Také nechci ty policajty příliš hájit, ale pokud vím, tak k zákroku na Národní třídě posláni i policejní nováčci, docela mladí kluci a byli vystaveni zuřivé masírce shora, že musí zastavit průvod za každou cenu. Věřím, že když si potom sami promítli, co se stalo a že byli režimem zataženi do věci, do níž se asi ani jim samotným až tak moc nechtělo, tak toho mohli aspoň někteří litovat.

Trochu jsem tehdy těm klukům na tribuně věřil, že svoji omluvu mysleli upřímně. Bůh suď. Osobně tíhnu k tomu, že těm, kdo se omlouvají, spíše věřím. Omluva patří k základní slušnosti a skýtá možnost pokračovat v pozitivních vztazích (Mohu se kdykoliv zmýlit, někdo se taky omlouvá neupřímně, je tedy potřebná obezřetnost. Ale neupřímná omluva se většinou dříve nebo později prolátne)

2 0
možnosti
JL

A navzdory básník zpívá. :-) Nekažme si oslavy.R^

6 0
možnosti
Foto

Sledovali jsme doma dopoledne přenos děkovné mše za svobodu v katedrále svatého Víta. Celebroval ji člověk nadmíru povolaný, biskup Václav Malý. Mluvil velice dobře. A navečer budeme s celou zemí zvonit, v 17:11 hod

6 0
možnosti
Foto

Filipe, děkuji a přeji hezký sváteční den. U nás svítí slunce a včera svítilo odpoledne na Letenské pláni. Dobré znamení! A jako nenapravitelnému sluníčkáři, mi to hodně konvenuje

5 0
možnosti
Foto

Zdravím Vás, Marku, Jiří Strádale, Karle a pane Martine...sejděme spolu do Baru Krásné mínus, napijme se na zdraví té změny tehdy a odpočiňme si od věčného shovívavého úsměvu zástupců místní vyšší inženýrské Nechamradě, která zoufale loví argumentaci kde to jde, aby nemusela přiznat, že je někdo lhář, vyčůranec a pokakajda první lajny.:)...a že jim přirozená skromnost velí nevyjevit svou lásku k velmi přechodným předhozeným výhodám:)):-)

6 2
možnosti
Foto

Radko! VVV Bar "Krásné mínus" je skvělý nápad

A mimořádně oceňuji "odvážné" kteří klidně omínusují i přání všeho dobrého a plusují nadávky ;-D;-D;-D

4 0
možnosti
JN

J78o63s65e14f 15N13i78k89l

17. 11. 2019 13:45

..u nás i v listopadu kvete hloupost...

3 1
možnosti
Foto

Co to, už na vás vyrážejí poupata???

4 1
možnosti
JS

I všemi nenáviděny Kalousek se nebál postavit se před statisícovou demonstraci proti politice vlády, kde byl ministrem financí. To je právě o té odvaze, která je součástí svobody.

10 2
možnosti
Foto

Bez odvahy není svoboda.

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1012
  • Celková karma 23,36
  • Průměrná čtenost 1181x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy