Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)......Souhlas! Jsme na 20. místě ve světě v pohodovém životě? Bylo to někdy? Dobré bydlo pálí, říkávala moje babička!

Jenže.....stará sqadra přišla o korýtka, proto ten řev! Našli týpka, sice nevzdělaného, nedoštudovaného, ale dobrého řečníka, který se rád poslouchá a vidina, že ovládá velkou skupinu lidí mu poskytuje nebývalou duševní slast. Dá se to nazvat i jinak, ale...nechci riskovat....! Už jsem to zažil několikrát! R^R^R^

2 1
možnosti

J55a31n 14Š72u27r71c

17. 11. 2019 16:38

St. Nováku, co jste dokázal vy osobně ve 26 letech co je teď M. Minářovi? Mikuláš Minář zorganizoval, sjednotil, svolal a dokázal dát dohromady více než 200 000 lidí se stejnou myšlenkou. A to je málo? Kolik lidí dokážete do Prahy svolat vy sám? Možná několik koblihářů nebo rudochů + k tomu vaše dva koně, co máte. Zkuste vy sám dát dohromady nějakou demonstraci na podporu Babiše ať vidíme jaký jste frajer. Třeba by se ten spolek mohl jmenovat "Milion koblih pro Babiše." případně "Svědci Babišovy" A vy by jste tam Nováku mohl dělat předsedu. Lhát, všechno překrucovat a žvanit to umíte dobře, tak by jste se na toho Babišova poskoka opravdu hodil.

A že jak někdy píšete, že je nedostudovaný, ano zatím je nedostudovaný protože svoje studia sám na nějaký čas přerušil a může v nich tedy kdykoliv pokračovat. Navíc studuje současně dva obory: Studuje dva obory filosofie-bohemistika na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v Praze a obor evangelická teologie na Evangelické teologické fakultě téže univerzity. Takže i když je zatím nedostudovaný tak má daleko více rozumu než máte Nováku vy . A jaké vy máte vzdělání, tak se pochlubte vzdělanče.

0 0
možnosti
LV

"tytéž mediální trouby nám současně tvrdí, že nedávno demokraticky zvolení lidé se na tato zvolená místa dostali patrně nějakým nedopatřením a je třeba se jich za každou cenu a jakýmkoliv -třeba násilným- způsobem zbavit.

Zdroj: https://babica.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=735669&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku";

I Hitler v Německu nebo komunisti u nás byli demokraticky zvoleni. To, že je někdo demokraticky zvolen, ještě neznamená, že se může začít chovat jako dobytek, a že ti, kteří si jej - též zcela demokraticky - nezvolili, si od něj mají nechat kálet na hlavu, pane spoluobčane. Protože máme historickou paměť a víme, kam to vede!

Jinak obvyklá snůška obecných fňuků občana, který si neví rady sám se sebou, a tak hledá viníka. Kdybyste aspoň přišel s něčím novým. Ale Vy začnete s Janem Opletalem, a stejně po pár řádcích dokloužete do milionkrát omletých litanií...

1 2
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1270x
Jsem obyčejný chlap. Milovník zvířat i dobrého jídla. Občas zůstávám v údivu nad tím, co přináší život, občas mne náš svět vytáčí. Tak bych se rád podělil.

Seznam rubrik