Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Babiš bude u vesla, dokud bude z čeho rozdávat.

2 0
možnosti

Pak pošle ČR do konkurzu a založí jinou firmu podnikající na stejném území jen si přetáhne aktiva, dá jí údernější název, vynechá se zbytečné slovo "republika" a trochu přizpůsobí logo, ze lva může být čáp, nebo surikata. :-)

Jo a ještě proslov k věrným: "Nech odpadne, čo je kolísavé, nech odpadne, čo je oportunistické, ale nech v tej strane zostane, čo je pevné, čo je charakterné, čo chce za tento národ zápasiť." "Nikdy neodstúpim, nikdy, to si pametajte, nikdy!"

1 0
možnosti
Foto

J98o64s36e61f 19B78á32r76t25a

18. 11. 2019 10:23

Pane Fikáčku, na to, že udával nemáte důkazy.

3 1
možnosti
Foto

Tak soudy uzavřely, že pracoval pro StB. To není přesvědčivé? Pro mě ano. Navíc to hezky zapadá do českých metod celé jeho kariéry. Je to takový našinec, který nemá s morálkou problém, když jde o jeho prospěch. I státní zástupce rozhodl, že Čapí hnízdo byl podvod. Takže důkazů je celkem dost. :-)

2 1
možnosti

Myslím si, že to s tou chudobou příznivců Babiše trochu přeháníte. Většina z nich určitě nedosáhne na průměrný plat, ale chudí jako kostelní myši rozhodně nejsou. Spíš jde o to, že by se chtěli mít tak, jako ti úspěšnější, ale nemají na to. Paradoxem ovšem je, že se shlédli právě v Babišovi, prototypu kapitalisty. A ještě větším paradoxem je, že neustále padají volební preference ČSSD, která za tuto skupinu občanů nejvíce bojuje.:-)

3 0
možnosti
Foto

Ono toho je v tom blogu víc než chudoba, všiml bych si. :-) Podobný "český" styl života, podobné vyjadřování. Taky hodně zaváží, že se Babiš a Zeman snaží nepůsobit jako odtržení od života normálních lidí. To tam vše je.

2 0
možnosti

T46o23m90i 34T83r35n48i30k

18. 11. 2019 9:50

Janko dávam Karmu a držím palce, ale to čo je u nás je ASi rovnako zlé ako u vás. Náš štát/vláda (SLOVENSKO) neslúži ľudom, ale mafii: https://domov.sme.sk/c/22262420/kocner-ficovi-na-nahravke-ak-budem-mat-pokoj-budes-nadalej-premierom.html

PS: môj koment k tomuto článku: Ja som vedel, že Sulíka tam nevylákal len tak, ale preto lebo mal plán. A nie obyčajný plán, ale plán v plánoch. Hold niekto je iba fanúšikom F. Herberta a jeho Duny, a niekto to reálne žije, že Pán Marian Harkonnen Kočner.

PS: a Gratulujem Vám pán MHK, totiž bez kvalitnej zápornej postavy niet ani hrdinov. Jan Paul Atreides Kuciak, česť tvojej pamiatke!

0 0
možnosti

Trochu mi skřípe ono poněkud blazeované "my intelektuálové". Možná víc cítím nadřazenost, než v tom skutečně je. Zažila jsem léta, kdy porucha ledničky byla katastrofa. Dokonce doby, kdy jsme ji neměli vůbec a máslo se dávalo do studené vody za okno. Taky jsem téměř 20 let pracovala za hodně peněz jako hlavní účetní v top managementu nadnárodních firem, a ekonomiku jsem viděla zevnitř. A řeknu Vám. NIKDO Z POLITIKŮ nebyl slušný. Nebyl Havel, který spolu s Klausem dopustili, že se zhaslo nad nepravostmi, nebyl ani Zeman, který také s Klausem vymysleli oposmlouvu a všichni darebáci pochopili, že zlodějiny budou procházet. Není ani Babiš, který si své jmění musel vydělat mazanými obchody, ovšem ty umožnil systém, kteří pilně nastavili jiní, dokonce v justici ti, kteří se tváří jako doyeni a sedí na nejvyšších místech. Kdyby se očistila justice, mohlo by to asi rozkrádání aspoň udržet v rozumnějších mezích. Byla to celá squadra politiků, kteří záměrně přivedli tuto zemi tam, kde teď je. Babiš možná využíval systém, ale oni ho TVOŘILI! A teď se schovávají za Milion chvilek, skandují nad kamarádem Kalouskem a přesvědčují národ, že největší padouch je Babiš. On má dobré právníky, kteří mu pomohli jeho obchody legalizovat podle JEJICH zákonů. Je dobrý obchodník. A ani jeho 50 milionů z Čapího hnízda mu jako protizákonost nikdo NEPROKÁZAL. Jen neskonale lépe než oni, využívá možnosti ze zákona. A jak vypadá jeho premiérování? Bydlím na vesnici, tedy mezi chudými. 40 let se nikdo nezajímal o silnici 4. třídy, která vypadala jak tankodrom, ale byla jedinou spojnicí do nejbližšího městečka. Až do letoška. A podle toho, jak všichni nadáváme na uzavírky, tak se opravuje kam se kouknete. To nejsou koblihy. Proč se neopravovalo dříve, když byli u moci ti, co jim teď teče do bot a řvou o změně volebního systému? Babiš je ohrožuje všechny, PROTOŽE POLITIKU NEPOTŘEBUJE ABY SI VYDĚLAL. TO JE ZÁKLAD TOHO ODPORU PROTI NĚMU. ON MÁ TAKTO RUCE VOLNÉ, KDEŽTO ONI JSOU BEZ MANDÁTU NULY.

4 1
možnosti

Malý dodatek: porazme Babiše všichni, komu vadí, jeho v řádných volbách. Jinou demokratickou cestu neznám. Zatím ještě demokracii máme. Jestli se budeme řídit křiklouny na náměstích víc, než výsledky voleb, tak sbohem republiko. Přes sociální sítě tě zničí ten největší křikloun.

3 0
možnosti
Foto

Přesně tak poráží Babiš opozici, neznalost voličů jak vlastních, tak i voličů druhých stran. Babiše volí i spousta podnikatelů a vysokoškoláků. To co chybí k poražení Babiše nejsou slova, ale činy. Oproštění se od minulosti - Janoušek, Rath, solární panely, D1. Jak může strana důvěryhodně požadovat odstoupení Babiše, když sama má kostlivců plnou skříň? Co může dělat opozice pro obyčejné lidi? Třeba dokončit změnu úhradové vyhlášky, která zaplatí doktorům stejně za nalepení náplasti jak v Praze tak i v Horní - Dolní. Přiznají chybu v inkluzi a prosadí změnu v doučování slabších žáků a povolí více rychlostního školství. Bohužel, zase se čeká na vznik nové strany, což je léty ověřený způsob přesunu voličů. "Úspěch" ODS v minulých volbách byl jen statistickou chybou, protože Piráti nedokázali oslovit širší spektrum zahrnující Babišovi voliče. Jen nová štika v rybníku, mohla to být strany vzniklá z milionů chvilek, dokáže Babiše obrat o voliče.

2 0
možnosti
Foto

Souhlasím se vším, kromě té inkluze. Spíš chce z inkluze eliminovat obvykou českou cestu prostřednictvím nekvalitních kantorů a pedagogických odborníků. Nejlepší školství na světě je v severských zemích a tam je inkluze běžná věc. A velmi napomáhá chápání lidí, kteří na tom nejsou tak dobře jako my. :-)

0 0
možnosti

Kdybychom měli schopnou opozici ....ale ta neexistuje, a preference ANO po sobotní demonstraci a jejich požadavcích dále poroste a...máme volby a tak jsem zvědavý , kdo bude vládnout s tím koblihou, jak ho nazýváte...

3 0
možnosti

Babiš pouze využil zlodějství politických stran, které nikdo neřešil. Fiala to ještě zazdí, že ho minulost ODS nezajímá. Např. o ROP se nepíše, ale ČH je pořád v kursu. Rozdíl škod je přitom obrovský.

4 0
možnosti
Foto

Vidíš, a já si říkala, že Babišovi voliči prostě nerozuměj tomu, co Babiš provedl, že je to na ně mo složitý, ale že i kdyby rozuměli, žje jim to šumák, to mě nenapadlo.

1 0
možnosti
Foto

Taky nerozuměj a nechaj se obelhat. :-) Ale částečně je to těmi podvody prostě jejich člověk :-(

1 1
možnosti
Foto

P52e53t97r 74D43v98o22ř61á67k

17. 11. 2019 21:17

Pane intelektuále, uvědomte si, že za téhle vlády a ješté té minulé, se oni lidé o nichž tak s porozuměním píšete, mají nejlépe v historii ČSR, ČSSR, ČSFR a ČR. Babiš možná není lepší než ti před ním, ale ani horší. Jestli Zemana někdo někam zve, je každému ukradené. Havla zvali a ekonomika šla dolů vodou a životní úroveň taky. Klause zvali míň a Drábek z nich chtěl sedřít kůži a Heger udělat ze zdravotnictví luxus. Snaha se cení, ale výsledek je jako když Drahoš stahuje králíka. Sorry jako.

10 1
možnosti
  • Počet článků 310
  • Celková karma 30,27
  • Průměrná čtenost 3149x
Vystudoval chemii (SŠ), kybernetiku, řízení, ekonomii a teorii systémů (interdisciplinární studia - VŠ), je obecně uvažujícím člověkem někde na pomezí mezi přírodními vědami a filosofií. Roky vyučoval filosofii fyziky a virtuální reality na PřF a MFF UK v Praze. Od září 2021 Ph.D. se zaměřením na filosofii fyziky a matematiky. Pracoval jako evropský expert pro "Future Technologies", 7 let pak v jedné z nejvyšších evropských pozic v počítačové bezpečnosti. Momentálně finanční expert na evropské úrovni. V letech 1991-7 byl předsedou společnosti Mensa ČR. Je členem světové vědecké Společnosti pro filosofii času. Absolvent Oxfordského kurzu Filosofie vědy. Více informací zde.

Chcete-li sledovat diskuse v "jeho" skupině, připojte se do Vědecké filosofie & Fyziky (nejen). jfikacek@gmail.com
 
Upozornění: Toto je popularizační blog pro veřejnost, neberte ho tedy jako vědeckou dizertační práci. Někdy je to jen divoká fantazie. Na druhé straně se snaží udržovat jistou vědeckou kvalitu, takže "esoterické" komentáře nejsou vítány. P.S.: Osobně útočné a odborně velmi nekvalitní komentáře, zejména velmi dlouhé, budou mazány.