Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také ve Wikipedii je život p. Babiše asi docela dobře popsán, např. vstoupil do KSČ v r. 1980 zjevně z kariéristických důvodů. Nyní se opírá o KSČM, to je smutný výsledek 30 let "demokracie a právního státu".

3 0
možnosti

Já se Vás jen zeptám, když půjdete k doktorovi na operaci, zjevně se jím necháte operovat jen tehdy, pokud nebyl v KSČ. To je jediný skutečný obsah Vaší argumentace. O ekonomii víte stejný kulový jako o právu. A o podnikání už vůbec nic. A nepište kraviny, když nic nevíte o předpisech a legislativě stran toxických, atd. Jste na to stejně jako jistá Gréta a panel iCCP u OSN.

2 2
možnosti
Foto

Soudruh Husák se opravdu nechal operovat oční lékařkou, která v KSČ nebyla a navíc byla disidentkou. Jenže nikdo lepší nebyl a aby jel do Moskvy, to se neodvážil.

Kdyby šlo Vám o kejhák, tak také vyhledáte lékaře, který Vám tady namrská tolik mínusů, až si zhuntuje klávesnici.

Vesměs lékaři, co nebyli v KSČ, bývají lepší, protože si studium nemusili zajisti rudou knížkou.

A Vy ráčíte být v jaké straně? Že se ptám .... :-P

2 0
možnosti

Proč pane Dvořáku tak jemně. Klidně si zakádrujte. Odpovím Vám trochu jinak než asi čekáte. Nikdy jsem nebyl stádní typ. A Vaše otázka stejně jako způsob posuzování Babiše paní Boškovou opravdu není mým šálkem čaje. Věcná debata nebyla možná tehdy a ze stejných důvodů není možná s mnohými ani dnes. Pro mně jste nejen Vy, ale i paní Bošková stejní jako mnozí typu cenzora umělců před rokem 89 a na úrovni Jakeše. To je moje nastavení. A máte-li potřeby diskutovat těmito způsoby, prostě si nemáme co říci. Paní Boškové už jsem se omluvil za svůj vstup. Ona mne hodně překvapila. U Vás je to postoje přece setrvalý.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS