Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Je to úsměvné ! Postava z 90 let dodnes nevysvětlitelně zbohatne. Založí si své ochranné účelové Hnutí a koná. Bohatne ještě více - Nic rozumného neprodukuje, žije z Daní celé Evropy. Pak to začíná praskat - Brusel se pohoršuje kam prachy mizí ! Není to v souladu s jeho regulemi. Tedy se nutno bránit. Začnou se vytvářet specifické Zákony pro předem určeného jednotlivce ! Majetek se odloží do připravené schránky a tím se střetu zabrání ! Oloupí se i malý zemědělec - každý peníz je dobrý, odmítne se i návrh na zrušení biopaliv - EU jej už nežádá. Vytvoří se i Zákon, kdy premiér ČR nebude zasedat při rozdělování dotací - Kdo bude hájit zájmy malého a středního subjektu netuším. Cosi se přijme a cosi i odmítne ! Např. Zákon o povinném zveřejňování skutečného vlastníka firem ! To by dopadlo blbě, jako na Slovensku, kde to již platí ! Záhadně jim vyšlo, že tím skutečným = Beneficientem, je nejmenovaný AB! Tento člověk, je 24 hod. denně - 365 dnů ve střetu zájmů. Ruku na srdce, to ani jinak nejde ! Jistě, že ANO - Není ! ... :-)

17 12
možnosti
Foto

Vy to podáváte, jako kdyby byl Andej báťuškou carem. Ani jeho ANO nemá potřebnou většinu ve sněmovně a v Senátu má většinu opozice.

14 2
možnosti
Foto

Jestliže někdo doufal, že tato demonstrace by mohla odstartovat politický zvrat, tak byl naivní. Ani organizátoři demonstrace v to nedoufali. Možná se mnohým zdála řada věcí na demontraci naivní až kýčovité, ale přesto jsem přesvědčen, že tato demonstrace měla svůj smysl. :-)

12 8
možnosti
Foto

M92a43r80e98k 67H44u21r59t

16. 11. 2019 17:11

Že to má smysl je jasné, ale zvolený způsob je katastrofa.

11 1
možnosti
Foto

S demonstracemi se ve světě "roztrh pytel" a to určitě nebude samo sebou. Požadavky Michprdu jsou neopodstatněné nesmysly. Když, když, když. Když chce Minář dělat ramena, ať založí hnutí nebo partaj a jde do voleb. Hin sa hukáže.

28 6
možnosti
MB

Milý Štěpáne, kdyby jste měl osobně 44 miliard Kč dluhů - Co by jste tak asi dělal a hlavně mluvil ? Ti věřitelé mne potřebují mít u Zdroje, jako předpoklad, abych vytvořil zdání, že jim ty prachy vrátím. Já bych volal - Neodstoupím, nikdy - nikdy!

6 0
možnosti
PD

Babiš by teď měl založit svoji iniciativu Milion koblih pro voliče a svolat sraz za týden - pak by ukázalo jak si stojí a kolik by přišlo lidí.

7 12
možnosti
TB

To jste vyplodil totální nesmysl :-)

10 1
možnosti
JS

Mýlíte se, Babiš si tím svou rohožku špinit nebude. Nevím kdo zatím "Milionem" stojí, ale pokud je to Soros, tak už stárne.

12 3
možnosti
Foto

Ano, americký miliardář Soros původem maďarský žid, ten stojí za všemi nepravostmi na celém světě. ;-D

2 2
možnosti
JP

Nevím, jestli to bylo to, na co lidé chtěli přijít. Co se týče mého názoru, nic trapnějšího už jsem dlouho neviděl.

35 4
možnosti
Foto

P93e71t60r 42D77v72o21ř60á24k

16. 11. 2019 16:32

Jo jo. Bylo to srandovní. Včetně těch rozumbradů z ČT. A určitě to nebyla demonstrace jak já ji chápu. Spíš takové nezávazné setkání. Vůbec jsem necítil nějakou sílu. Bylo to jako by si organizátoři i účastníci jen chtěli vybarvit okénko modře. Asi za dobrý skutek.

27 4
možnosti

A tak...bylo docela hezky, děti viděly živou přírodu namísto obchodů:-)), jistě i pivo bylo...takže dobrý.

A tu režii - zdravotníky, policii a posílenou dopravu - zaplatíme všichni.

16 4
možnosti
  • Počet článků 164
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Proč si kazit život špatnou náladou, když je tak krátký? Není nic lepšího, než vypnout počítač a jít a mluvit s lidmi, které máte rádi.

Seznam rubrik