Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Můj pohled je jasný: titulek lže. Nikdo nepřijde o práci (případně "skoro nikdo"). Škrtají se tabulková místa, která nebyla již dva či více let obsazena (výjimkou je možná pár méně důležitých míst na pobočkách FÚ). Ergo: Pouze se sníží možnost ministrů a jejich nejbližších podřízených uplácet poddané z neoprávněně přidělených peněz na mrtvé duše. S tím se mělo začít už před pěti roky.

Toť vše.

0 0
možnosti
Foto

Je třeba neustále snižovat příjmy a výdaje státu. To je jediná správná politika.

0 0
možnosti

Souhlasím s Vám. Máme obrovské rezervy.Jen ty příjmy státu bych zvyšoval.Společnost jde jiným směrem,než si myslíte. Vyvíjí se k lepšímu !

1 0
možnosti

P94a59v84e51l 42V67é35b60r

16. 11. 2019 15:06

Měl bych faktickou připomínku: Trpaslíci se množili Cimrmanovi, ne Zimrmanovi.

1 0
možnosti

On se z politických důvodů několikrát přejmenoval.

0 0
možnosti
Foto

J67a87k91u67b 68R23o41t41h

16. 11. 2019 13:17

Musím vám poděkovat. Opět. Zase mám po přečtení vašeho výhřezu dojem, že ještě nejsem tak blbej, jak si někdy myslím, a že jsou na tom někteří podstatně hůř.;-D

2 0
možnosti

Oni chtějí snižovat počet lidí ve státní správě.... Je to špatně?

1 0
možnosti
Foto

Babiš nikomu nesliboval, že líp bude úplně všem. Líp bude zejména členům ANO a těm je ostatně skvěle už dávno.;-O;-)

4 0
možnosti

Co to povídáte za nesmysly. Jsem 15 let důchodce, nejsem a nikdy jsem nebyl členem žádné partaje a musím uznat, že se za poslední roky mám mnohem lépe než dříve.

3 0
možnosti
Foto

Babišova MF to má na titulce a podává to jako zločin. Všichni vyčítají Babišově vládě nárůst státních zaměstnanců a když se je snaží zredukovat, bude také zle. Všichni hledají zaměstnance a tak šikovní dlouho na dlažbě zůstat nemusí.

5 0
možnosti

Pane Bicero. Premier to se snizovani poctu byrogratu bude mit tezke. On vi, ze tim ztrati mnoho hlasu. Ta pristi koalice (jestli ji vubec bude moci vytvorit), bude ji mit s tremi partnery. Cili, vetsi "gulas" v pokroku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1023
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 885x
Vždy jsem pracoval mezi lidmi. Byl jsem pomocným dělníkem i ředitelem velkého podniku.Dnes již nepřipravuji projekty se sociální, komunální a ekologickou tematikou, protože bojovat s mafiánským aparátem nemá dnes bohužel žádnou cenu a rozhlížím se lehce kolem sebe ..........