Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Že vadí? Ale nevadí. Letná je vymezený prostor, tak ať si tam dělají podle libosti zákonem povolené párty. Pokud jsou to jen Sametové vesty, ne Žluté, je to OK.

6 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

SN

:-)......PRávě se na to dívám, je o bouřlivé, ale je vidět stádnost! Děcka tleskají , nadšeně určítě ví proč ! Sedlák vedl ohnivou řeč. že je to třeba změnit. Hospodařil jsem po sameťáku 15 let na 300 ha, bojoval jsem o přežití! Bez dotací!

Dneska......dotace, traktory a technika za miliony a on si stěžuje! Víte, jak se tomu u nás na Ostravsku říká....rozežranost!

Teď si tam stěžuje dáma, že měla auto v depozitu, někdo zfalšoval její podpis a auto jí prodal. Jistě za to může také Babiš!

Bohužel.......za celou dobu jsem neuslyšel, co bude potom! A také transparent! Znárodnit, Babiše, Kellera, a další kapitalisty! Nezvonili však davy v 89. abychom vítali konečně kapitalismus! Právě je 15,22! Je to výživné, jak dál ! ;-D;-D;-D

20 11
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DH

D34a35v94i28d 97H87o95l40e28c

16. 11. 2019 14:20

Jen ať protestují, zase Babišovi stoupnou preference. do voleb nechtějí, to se bojí. To jim nedochází že jsou většině lidí naprosto lhostejní? Jejich vůdce,nedostudovaný evangelický teolog?

15 2
možnosti

I47v51o 84Š74i63m38e27k

16. 11. 2019 13:47

Demonstrace - prosím, může být. Ultimátum = vydírání, na tom nic demokratického není.

22 1
možnosti

Na to dokonce pamatuje trestní zákon.

1 0
možnosti
MK

Ano, na demonstraci má právo každý, i na tu zbytečnou a nic neříkající...

16 0
možnosti
BM

A bude také Píseň Práce a nebo aspoň Internacionála?

12 1
možnosti
JS

Správný postup ve svobodné zemi je účastnit se politické soutěže a tak prosazovat svůj názor. Demonstraci ve svobodné zemi beru jako způsob vyjádření se ke konkrétní věci, třeba když se okleští sociální jistoty nebo když je v PS na stole nějaký kontroverzní zákon, tak jako vyjádření jeho podpory, aby prošel nebo naopak nepodpory, aby neprošel. Ale tady padají ultimata personální, ultimata na premiéra atd. což je opravdu útok na ústavní činitele v zemi a tedy na demokracii samotnou. Pokud chtějí něco řešit s vládou, tak mají demonstrovat u poslanců, aby vládě vyslovili nedůvěru nebo odhlasovali rozpuštění PS a tak iniciovali předčasné volby, to by byl legitimní požadavek, tedy postupovat tak, aby vše proběhlo demokraticky a ne formou puče, nejsme Bolívie.

9 4
možnosti
JB

Jo to se nesmí demonstrovat proti konkrétním lidem? Aha;-D

3 2
možnosti
JS

Jste to trochu pomotal, nositelé pravdy a lásky jsou přece na Letné;-).

7 1
možnosti
RP

Letná ani tak moc nevadí. Ale Milión chlívek pro demagogii a ty ovce, které tam na Letnou dnes jedou, jsou dobrým zdrojem kvalitních vtipů.;-D

15 5
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,74
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.