Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Krásné dušepohlazení. Je to ohromná klika, žít už 30 let ve svobodě v takhle krásné zemi.

1 0
možnosti
Foto

Nedávno se mi dostala do rukou obsažná publikace o poutních místech na Moravě, s antologií poutních písní počínaje dobou kolem roku 1600. Jsou tam zachycena i málo známá, zastrčená poutní místa a přiměřeně zdokumentovány přesahy za hranice dnešní ČR. Uchvátilo mě, jak jsou mnohé sakrální stavby krásně opravené a udržované, jak poutní místa ožívají a jsou pravidelně navštěvována. Po strašlivé komunistické devastaci, je tohle obživnutí skutečným zázrakem. A je to zázrak, který se mohl stát jenom díky svobodě. Díky Bohu za to!

0 0
možnosti
Foto

Děkujeme, Marku ;-) a nejen my, listopadový rodáci.:-)R^R^

1 0
možnosti
Foto

Karle, nevím, kdy máte narozeniny a nepotřebuji si to "zjišťovat", na takové "pátrání" jsou zde jiní kabrňáci. Ale preventivně nebo ex post přeji vše nejlepší!

0 0
možnosti
Foto

Milion chvilek prožitých v mé krásné vlasti[>-] a dalších milion, které bych chtěla ještě prožít, to je to, proč odmítám dnešní demonstraci, o které nevím, kdo ji pořádá a jaký je pravý důvod, proč se uskutečňuje.

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, dík za názor R^

Sledoval jsem přímý přenos a myslím, že tam vše podstatné zaznělo Jde právě o naši krásnou zem [>-][>-][>-] a o to, aby každý z nás - a hlavně naše potomstvo aby mohlo další miliony chvilek prožít v zemi, kde platí pravidla, kde se říká pravda, kde spolehlivě fungují demokratické instituce, kde se občané zajímají o dění a nejsou lhostejní. Nestačí jednou za pár let hodit lístky do urny a pak se o nic nestarat. Prostě nelze politikům slepě věřit, nejsou to žádní spasitelé - jsou a budou takoví, jak jim jako občané dovolíme, aby byli. Oni jsou zaměstnanci nás občanů, ne my jejich...

Přeji Vám hezký večer

1 0
možnosti
IB

I44v29o 85B17o17u45š89e

16. 11. 2019 13:46

Ta poslední je supr.

2 0
možnosti
IB

I69v45o 57B75o47u57š85e

16. 11. 2019 13:48

Ty předtím jsou jenom skvělé.

2 0
možnosti
Foto

Marku, asi Ti začnu vykat. Jsi MISTRR^R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Horste, nejsem mistr, jen klopýtám za krásami krajiny. Tomáš Halík mluví metaforicky o knize, kterou ještě nikdo z nás nedočetl až do konce. Jsme poutníci na cestě.

0 0
možnosti
JP

R^ Nádhera, jestli malujete s takovou hloubkou a citem jako fotografujete, pak jste jistě velký umělec.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji moc, občas taky maluji, i když asi méně než v předchozích dobách... Ale hodně se věnuji sochařině. A jako vždy, jsem vděčný nebi, když se mi podaří práci dokončit a odevzdat - a pokaždé taky kritický vůči momentálnímu výsledku... Ta kritičnost je snad i hnacím motorem, aspoň doufám.

Přeji krásný den

1 0
možnosti
Foto

prostě to říkám a tady potvrzují... Vy jste Reynek,ten především... Skácel, Halas, Seifert, Vy jste Josef Sudek... Vy jste prstě všechno to nejlepší...Marek TrizuljakVVV

2 0
možnosti
Foto

Radko R^VR^ Teď abych se bál zmínit, že mám rád poezii Vladimíra Holana, Františka Listopada nebo Ladislava Soldána a Michala Žáka. O dávných láskách jako Petr Skarlant nemluvě. A k tomu ještě málo známý slovenský básník Rudolf Dilong... Nemohu se jim rovnat ale fascinuje mě jak psali. (Nebo píší dosud, jako např. Michal Žák a jurodivě vyhlížející, ale dobrý, zemitý člověk Ladislav Soldán.)

0 0
možnosti
Foto

Vy mně trochu připadáte jako Josef Sudek: všechno fotíte jen z okna svého pokoje (s trochou nadsázky), ale výsledek je naprosto úchvatný.

7 0
možnosti
Foto

Josefa Sudka mám moc rád. A taky je hodně zajímavý jeho příběh. Jak se jako mladý vrátil z první války zmrzačený, bez ruky a bez smyslu života. Ale byl v Praze jeden člověk, který vedl ústav pro péči o válečné veterány a ten se staral nejenom o fyzické zdraví. Zajímal se ještě více o životní příběhy těch zmrzačených lidí a pomáhal jim najít novou perspektivu pro život. On přesvědčil Sudka, aby se věnoval fotografii.

0 0
možnosti
VN

Taky jsem se stavila, básně i obrázků jsem si užila... děkuji ... R^

1 0
možnosti
Foto

Tak se / povzbuzen / znovu pustím do díla :-)

Děkuji a přeji krásný víkend

1 0
možnosti
Foto

Dík Jene - a moc zdravím :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1006
  • Celková karma 22,18
  • Průměrná čtenost 1188x
Výtvarný umělec, kurátor výtvarných projektů, publicista

Seznam rubrik

Oblíbené články

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy