Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Drzim vam palce,nenechte se odradit od tech co se nam snazi nakukat ze pry bylo lepsi pred Sametem. Nebylo to Ja to prozil. Po Praze vsude leseni ktere tam bylo roky a roky,omitka padala lidem na hlavu. Fronty na normalni veci.Putyky narvany delnickou tridou protoze naco se namahat vzdyt to bylo za stejny penize.

Melouch bylo slovo dne. Reditele si staveli chaty z kradeneho materialu.

Kazdy mel strach rict neco proti,ze strachu s Stb. Zdevastovane lesy atd.

2 0
možnosti
Foto

Jste od pohledu ta, které to nabeton věřím. Zajímavé je, jak i vám podobným to pravdoláskařství doslova kouká z očí. Dovedu si vás i představit připoutanou řetězem ke kmeni smrku na Šumavě, nebo hájit nelegálně obsazenou Kliniku na Žižkově. Možná, že jde shůry o jakési poslání či předurčení.

1 6
možnosti
MB

Štěpáne, závidím Vám ! Vy jste musel milovat J. Wolkera a zejména jeho báseň "U rentgenu" ! To se docela osvědčilo na kádrových odděleních - Koukli do očí a vše viděli ! Já si rovněž nedovedu představit, recitující autorku blogu -

"Estébáci rozdávají rány. pro blaho lidu a naší strany. Oni i my - tak plníme plány! Oddanost - poddanost, společenská dělba práce je podmínkou inovace - Já vám kouknu do očí - Pravdoláskařství = Hrůza, nebrat ! Soudruzi s vámi zatočí ! ... :-)

3 0
možnosti
MB

Zrovna jsem dopsal @ kolegovi. Kus cesty jsme šli pospolu. On doslova, na rozviklané Škodovce s úsporami asi 30.000 Kč - založil dodnes funkční CK. Já se vrhl na služby a pronájmy. Tu budoucnost - současnost jsme si vyprodukovali sami, dnes "Spokojení polodědci". Kousek cituji :

"Josefe, já se skutečně obávám , že stylem vládnutí, je v podstatě bývalá KSČ - Hnutí ANO naruby ! Opět se projídá podstata příznivosti a tak se slibuje, že to bude lépe ! Abych pravdu řekl - Skutečně neznám zemi, kde by prezidentem byl bývalý komunista - osobnostně zavilý stařík + premiérem agent STB Bureš ! Dříve, jsem si dokonce ani nedovedl představit, že tyto persony budou mít z 17.11. 1989 osobní trauma a tedy se někam zašijí ! To mi opravdu přijde až komicko - tragické ... :-)

3 1
možnosti
PK

Přečetl jsem a zvedlo mi to náladu, prima R^

1 0
možnosti
Foto

Milá blogerko, jsem rád, že jste to napsala. Nenechte se otrávit těmi "moudrými", kteří dnes vědí, jak to přesně bylo, že všechno bylo jako, že všechno bylo řízeno.

Je to nyní Váš svět, uděláte si ho přesně takový, jaký ho budete chtít. A to heslo, dnes vysmívané a karikované, má universální platnost. Takže je fajn, že ho máte na svém štítě.

Pěkný den. R^

6 0
možnosti
JS

Vykašlete se na nějakou tu přihlouplou zapšklou reakci. Váš článek je nádherný a moc Vám za něj děkuji.R^

8 0
možnosti
Foto

zapálené svazáctví se nelze naučit, to musí mít člověk v genech. dědí se z generace na generaci, prarodiče chválili Vítězný únor, vnuci zase adorují Listopad 89

2 9
možnosti
KT

Ještě, že víme, že jste to zdědil.

8 0
možnosti
AK

No a když všechno půjde takhle pěkně dál, budeme žít ve společnosti bez CO2 a budeme se moci svobodně oženit s jezevčicí nebo osobou 43. pohlaví a společně vychovávat adoptované děťátko.

3 7
možnosti
Foto

I já děkuji. Dnes Vám.

6 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1019x
Jsem inženýrka, asi omylem. To, co jsem vystudovala, nemá moc společného s tím, co mě doopravdy baví, o čem mě baví psát a o čem mě baví přemýšlet. Toho je hodně. Žiju život, který mě baví, i když stále něco hledám. Je mi přes 30 a pořád nevím, čím budu, až budu velká.

Seznam rubrik