Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Proč považujete narážky na zdravotní stav prezidenta "unfér"? Narážky nejsou asi moc vhodné, ale je třeba na rovinu říci, že jeho fyzický ani mentální stav mu neumožňuje řádný výkon úřadu. On už asi nemá dostatečnou soudnost, ale mělo by jí mít jeho okolí včetně rodiny.

2 5
možnosti
Foto

Pan Flašku neřešte. Nemá to cenu ;-)

2 1
možnosti
Foto

I13v52a93n 89M43a45r39e68k

14. 11. 2019 18:24

Naprostý souhlas s blogem pane Aleši a velká karma. R^[>-]

5 2
možnosti
OZ

Bez tohoto rozhodného prohlášení, bych dnes jen těžko usínal, díky Marek-uR^

2 3
možnosti
AN

A55l78e75š 39N55o42v29á22k

14. 11. 2019 16:12

v neděli jdu na demonstraci MiChviPrD s heslem SVOBODNÉ VOLBY.

2 2
možnosti
Foto

I33v62a98n 20M43a97r54e54k

14. 11. 2019 18:36

Jdete? Obdiv za osobní statečnost, a že nechávám pozdravovat. R^8-o

2 2
možnosti
DR

"Nesouhlasím ani s tím, že nositeli jediné správné pravdy tvoří jen jedna skupina (ta která volila Zemana), tady jsem se musel pousmát protože právě Tomáš je představitel té jediné možné pravdy a správného názoru a moc diskuse nemusí."

A pousmál jste se právem. Taková kritika zrovna od moudrého pana Flašky opravdu sedí. ;-D

Zasloužená karma. R^

3 3
možnosti
Foto

Ježíšmarjá. Otitulovat mě moudrým. Vždyť to slovo je přeci rezervováno jen pro našeho prezidenta. Takové rouhání! Ale chápu že Vy nic nového nevymyslíte.

3 1
možnosti
Foto

1. Zeman navštívil všechny kraje ČR (některé vícekrát) a výjimkou Prahy. To, co dělal v Praze, vyplývalo z jeho prezidentského úřadu. Ale oficiální návštěvu kraje Praha nikdy neprovedl.

2. Třeba víte o civilizované zemi kde vrcholní politici při státním svátku nevystrčí nos. Já o ní nevím.

8 3
možnosti
AS

A29l76e25š 96S87z11a58b57ó

14. 11. 2019 14:08

1. to už je jen berlička k hledání nelži (ty návštěvy krajů) a mnou zmiňovaný Albertov rozhodně nebyla povinnost

2. Afriku jsem nestudoval ale bylo tomu tak již v Polsku, Ukrajině a ještě jsem nedočetl nově Bělorusko ale mám dojem, že takové příklady Vám najdu i na západě

6 1
možnosti
PK

Na panu Tomášovi mě mrzí, že se vymezuje proti diskutujícím mj. i takto:...,, Plivete na mě, Urážíte ....atd., ale už v titulku je blogu je použito slovo zbabělec. Proč tomu tak je a není sám v této komunitě, je dotaz jdoucí za nim.

A pokud bych byl ve střevících AB, což nejsem a nikdy nebudu, tak bych tam, kde se mnou nechtějí diskutovat a ani mě nevyslechnou taky nešel, ztráta času a to se fakt necítím jako zbabělec.

14 2
možnosti
SN

:-)......Souhlas! S panem Flaškou jsem "kamarád", neopomene mě vždycky pozdravit! Bohužel.....stojím na opačné straně barikády, protože považuji současné vedení našeho státu za bezkonkurenčně nejlepší!

Dneska jsem kdesi četl, že jsme ve spokojeném žití na 20. místě ve světě! Všechno, co zapšklí píší je jen bohapustá závist úspěšným a jejich mindrák, že se jim nepodařilo naplnit život podle svých představ! R^R^R^

4 5
možnosti
Foto

Stando a když jsme 20. na světě jak to jde dohromady s těmi biliony co se u nás rozkradly? To bez nich bychom byli světoví lídři? Nebo skoro všechny země světa rozkrádají více než my?

5 3
možnosti
Foto

V demokracii je mozne mit i jiny nazor , ale jsou tací co melou o demokracii , ale názor mohou mít jen oni . Všichni další jsou lůza , atd. Demokracie také neznamená , že je povoleno vše jak si sousta lidí myslí , ale hlavně , přijmout třeba výhru ve volbách protistrany , protože je legitimni a to umí v této zemi málokdo.

20 6
možnosti
Foto

A co zatím povolené bylo překročeno? Co porušilo zákon? Co se nesmí a ti, co jdou demonstrovat nebo vyhlašují demonstraci, vyvolávají, svolávají...kde je porušení ?demokracie? Aha....nevíme. Prosila bych konkrétně. Konkrétní připad. Taky kde se stalo to, že nekdo nepřijal volby. Konkrétně jak. Jak natolik, že porušil demokracii?...umět přijmout je podle mě to - nevyhodit Zemana z okna, nezapálit Hrad, a dál s ním nějak žít. Ale nikdo mi nebude diktovat, źe musím být zticha. Máte v tom hokej.

10 3
možnosti
  • Počet článků 71
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2706x
jeden z mnoha

Seznam rubrik