Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Tedy vy mě překvapujete, můžete uvést jeden jediný případ, kdy skupina mladých lidí tzv. naletela a dobrovolně vydali desítky tisíc za šméčkové zboží ??

Zdravim vás, důchodce 66 let.

0 0
možnosti
JK

Tedy, paní Lhotská, vy mě stále více překvapujete. A to příjemně. A to jsme kdysi spolu byly trochu na kordy - tedy pokud jste to vy, co se angažovala v Eduinu.

0 0
možnosti
JK

Tak ne, nejste to vy. Fandím vám.

0 0
možnosti
Foto

U starších a starých lidí je jejich manipulovatelnost dána mírou jejich závislosti na potřebě sociální komunikace. To znamená, třeba v případě tzv. šmejdů jsou rádi, že si jich alespoň někdo všimne.

A samozřejmě, že některé ty manipulační techniky jsou natolik pro ně nové, že jim lze snadno naletět, nabízení smluv po telefonu.

0 0
možnosti
Foto

Někteří dokonce už podlehli i Ročence CIA. ;-D

0 0
možnosti
MK

Obávám se, že i vy manipulujete. Důvodem vzniku Hitlerjugend byla potřeba vytvořit a evidovat zálohy pro Wehrmacht. Tento účel by Hitlerpensionäre nemohli plnit ani náhodou.

Čtením vašich blogů též nikdo nezmoudřel.

1 5
možnosti
Foto

Kdyby jen nezmoudřel, ale spíše ... však víme! ;-D

0 1
možnosti
PJ

Tak dobře, ale který je který?

Zřejmě není oligarcha jako oligarcha. Jeden nejspíš podle autorů aplikace vlastní média, aby demokracii zničil, kdežto ten druhý proto, aby ji zachránil. Jinak si totiž tento selektivní přístup vysvětlit neumím.

Zdroj: https://lhotska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=734768

3 0
možnosti
PN

To je dobrá otázka. Pár zvěstovatelů té správné pravdy zde na Idnes je přesvědčena, že špatný oligarcha je Babiš. Mají i dost přitakávačů. Mají několik společných věcí. Jsou si jisti, že jsou vzdělanější, inteligentnější, všude byli třikrát a od všeho mají klíče. Když jim položíte otázku, otázkou odpoví. Když jim otázky položíte znovu, odpoví, že jste Kobliha, proruský troll, nebo komouš. A když něco, co je naprosto v souladu s jejich hlásáním pronese Babiš, tak to je jen póza, manipulace, kampaň a obdobné fráze.

Kdežto Bakala, to je vzor počestnosti. K majetku přišel tvrdou dřinou a zcela legálně, nepobírá dotace, ale hlavně notně přispívá na to, co nese jméno toho jedinečného politika, který sklidil potlesk za proslov v americkém kongresu.....

1 0
možnosti
PK

Pěkné a poučné,nicméně mezigenerační souboj byl a vždy bude a platí Orwellovo : ,, „Každá generace si představuje, že je inteligentnější než ta, která byla před ní, a moudřejší než ta, která po ní přichází.“ S tím se nedá nic dělat, než to přežít a být trpělivý...

1 0
možnosti
Foto

Paní Lhotská, a Vy gúgla používáte? ;-D

1 0
možnosti
LB

Díky, dobře jste popsala současný stav a doplnila trefné postřehy. Dnešní svět opouští racionalita a pragmatismus a zachvacují ho ideologie. Je-li ovšem starší člověk manipulovatelný dezinformací, tak mladý je naopak snáze manipulovatelný ideologicky. Ostatně i ten generační spor je podsouván jako spor mladých a vzdělaných oproti starým a nevzdělaným, což osobně považuji za manipulaci mnohem horší, než nějakou jednotlivou dezinformaci.

9 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 41,33
  • Průměrná čtenost 5005x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik