Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tu výuku byste potřebovala jako sůl. Používáte pouze obecné fráze i nepravdy, ale Váš názor a odborné argumenty chybí. Jsou tady měřitelná fakta o vývoji teplot, nakonec to v posledních letech pociťujeme i bez měření, a platné fyzikální zákony, které by měli lidé znát. Ta výuka je pozitivní krok.

3 5
možnosti

Doprava se na celkových emisích podílí 14%. 2% činí letecká a 8%automobilová. Zbytek lodní. Co je třeba změnit je energetika. Tedy upustit od uhlí a přejít k bezemisní technologii

0 0
možnosti

A proč ne. Aspoň budou vědět co způsobuje současné zahřívání planety.

2 3
možnosti

Nebudou. Není to prokazatelně zjištěno.

0 0
možnosti

J20i52r57i 56T91i18c68h74y

13. 11. 2019 17:58

Ohlupovani obyvatel a davova psychoza na "zapade" pokracuje. Rasismus, islamofobie, homofobie, boj proti podnebi, bily extremismus, kontinuita pohlavi, multikultura, diversity,, white privilege, gender studies, przneni jazyka (anglickeho).

4 0
možnosti
Foto

Vědci se mnohem více shodnou na tom jak je to s klimatem než na tom jak vznikl člověk zda byl velký třesk atd a přesto se o tom děti učí:-)

A jinak vědci klimatologové se v drtivé většině shodnou na tom, že oteplování je průšvih a že za něj do značné míry může člověk, to, že to vidí jinak různí Klausové a další rádoby eperti na tom nic nemění.

2 4
možnosti

Ani ne, neshodnou. A nejsou to žádní Klausové. Zkuste tuto přednášku, které jsem tu dělal promo před pár dny. Je to obeznámený člověk, neideologický a rozhodně nemá takové jistoty, aby je byl ochoten vtloukat do hlav dětem.

https://youtu.be/Hd67EMWFKek

5 1
možnosti

Se domnívám, že ty nejasnosti kolem klimatických změn, o tom kdo a jak ty změny způsobuje, by jednou provždy (nejen v Itálii) ukončil zákon. A bylo by po diskuzích. Kdyby se to ještě podařilo zapracovat do ústavy, tak to by byl už úplný konec všech těch pochybovačů a kazisvětů.;-)

1 0
možnosti

Já bych zákonem zakázal i samotnou klimatickou změnu a bylo by... :)

1 0
možnosti

J82a17n 78H65a86r61v64a50n

13. 11. 2019 10:37

Zatím co dříve "přicházel mráz z Východu", tak se to dnes bohužel otáčí. V tomto ohledu je dnes normálnější Východ, smutné ;-(

3 1
možnosti

Správně, ať žije Sovětský Svaz :-/

0 0
možnosti
Foto

Příkladem by mohli jít naši zákonodárci. Sami sobě by si měli odebrat služební osobní automobily, odebrat si náhrady za dopravu, kterou stejně nejezdí a přepravovat by se měli nechat ekologickými vozítky podobnými tomu, čemu se říká v asijských zemích "rikša". Dovede si snad někdo představit ten naprosto skvostný pohled, jak by za stálého funění, hekání a klení 200 sluhů s turbany na hlavách přepravovalo ulicemi Prahy z bodu A do bodu B na dvoukolácích zvaných rikša 200 poslanců??;-)

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS