Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

no mě dostal titulek "palestinci se mstí za smrt šéfa militantů" .. byl to terorista a tím pádem jsou palestinci podporovatelé terorismu .. jak to může EU podporovat ??

0 0
možnosti

R^Taky gratuluji Izraelcům.

4 0
možnosti
Foto

No přece bych byl poněkud opatrnější. V roce 1968 se v chrámu Panny Marie na káhirském předměstí několikrát zjevila ozářená postava ženy. Patriarcha Kirilos z toho zjevení usoudil, že Bůh je na straně Arabů a že Arabové musí usilovat o vymanění svatých míst v Jeruzalémě z izraelské okupace. Svobodné slovo, květen 1968

Viz blíže zde http://fatym.com/view.php?nazevclanku=panna-maria-se-zjevuje-v-kahire&cisloclanku=2010010046

Jiná interpretace viz zde "Nemůžeme znát důvody zjevení Panny Marie. Možná k nám přichází proto, aby povzbudila lidi ve víře, aby jim pomohla řešit jejich problémy," soudí otec Fichay. "Možná se tak chce přiblížit lidem a ukončit napětí panující mezi muslimy a křesťany," říká.

0 0
možnosti

"Do Izraele velká gratulace"

Velké poděkování z Izraele.

Jen pro zajímavost:

Cílem útoku v Damašku byl styčný důstojník Islámského džihádu Akram Al-Ajouri, který byl i velitelem eliminovaného velitele v Gaze během poslední noci.

Akram Al-Ajouri je styčný důstojník mezi Islámským džihádem a íránskými Revolučními Gardami al-Kuds Kassama Sulejmaniho.

Už delší dobu Írán více podporuje právě Islámský džihád na úkor Hamásu, který je podle Suleimaniho málo agresivní.

Izrael hned po úderu oznámil Hamásu, že pokud nebude na Izrael odpalovat rakety, zůstane mimo konflikt. A Hamás skutečně zatím zůstává stranou.

Všeobecně se ví, že Hamás je delší dobu s Islámským džihádem v konfliktu.

1 0
možnosti
Foto

Děkuji za důležité doplnění.

1 0
možnosti
Foto

Tak se naše blogy trochu nešťastně střetly, Vy píšete o gratulaci, já o pár minut přicházím s tragickými následky likvidace onoho teroristy. Je to podle mně jen důkaz toho, že likvidace jednoho zločince nic moc nezmění. Je třeba opravdu chirurgický a komplexní zásah a likvidaci celé chobotnice.

2 0
možnosti
Foto

Ta časová shoda je spíše náhoda. Chtěl jsem napsat už ráno (SEČ), ale musel jsem to z osobních důvodů odsunout na později. --- O formách boje proti terorismu a dílčích krocích můžeme jistě vést debatu, nicméně na likvidaci chobotnice se samozřejmě shodneme. --- Likvidaci gaunera Abú al Aty považuji osobně za skvělý úspěch, proto ta gratulace.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS