Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

P91e93t24r 58N79e27d73v29ě16d

10. 11. 2019 17:28

To je ale dobře, že ti migranti nedorazili, nebo ne? Nebo byste jim natruc Zemanovi a Babišovi ukazoval Prahu a nějaké ty hrady? Každopádně přeji hezké počasí na tu demonstraci, aby Vás nezábli packy, až se budete držet za ruce, cítit tu společnou energii a co nejsilnější hlas, až budete křičet demisi, demisi ,aby Vás ten Kazisvět slyšel.

8 1
možnosti
MK

Tak na Letné pozdravujte.

4 0
možnosti
JS

R^ Karma. Jasně, zase se objeví jiné průzklumy, kde to třeba vyjde hůř. Ale najít na něčem něco negativního a hlásat to dál, je vždycky snažší, rychlejšía populárnější, než hledat pozitiva a ta šířit dál.

7 0
možnosti
DR

Jen skromný dotaz na pana autora. Až za týden, čtrnáct dnů zase vyjdou další průzkumy od jiných agentur které budou pochopitelně zase ukazovat něco úplně jiného, tak zase bude takový jásající blog plný napětí? Anebo si ty průzkumy vybíráte pouze dle toho jak se Vám hodí?

6 2
možnosti
Foto

O tom jistě případně napíšete něco Vy. Vy jste přeci takový velmi schopný ;-D.

5 1
možnosti
Foto

Já bych ten průzkum zase moc nepřeceňoval ze dvou důvodů:

1) strašně záleží na formulaci otázky

2) jak dělají průzkum: minulý týden mi nějaký průzkumník zavolal na pevnou linku v zaměstnání uprostřed dopoledne, jestli prý na něj mám čas - takže jim zbudou lidi, kteří dopoledne můžou kecat po telefonu s průzkumníkem, to je dost zkreslující faktor

5 0
možnosti
DR

Ani nemusíte chodit tak daleko, ono bohatě stačí srovnat tento průzkum z průzkumem stejné agentury z loňského září. A ejhle, ono to pak vypadá úplně jinak. Autor si z toho ale samozřejmě vytáhl pouze to co potřeboval.

4 2
možnosti
MB

Je tomu tak a dodávám.

Jsme zvláštní země, která je ochotna měnit své Zákony - pro jednoho jednotlivce. Premiér ČR, tedy nebude sedět v EU komisi, která rozhoduje o přísun prostředků pro ČR. Zvláštní, kdy odmítne domácí Zákon, aby se Bio už do paliv nemíchalo. K ničemu dobré to není a EU to už ani nevyžaduje - Naopak žádá menší osevní plochy ! VB opouští EU, příjmy logicky budou menší - tedy i Dotace. Navíc Brusel říká, že změní cíl dopadu, protože předpokládá, že za 30 let jsou již dálnice v pořádku. Ty prachy, je třeba směrovat tam, kam patří. K těm malým, a středním ! Dobrý jedinec se bije jako Čáp ! Prachy dávejte stále stejné a o tom kam půjdou, si rozhodneme my - Vláda. Vláda jsem já, Bureš, Čau lidi, tak to bude lépe ... :-)

6 0
možnosti
JR

J36a47n 51R41á65ž

10. 11. 2019 15:58

Já bych za příjemnou zprávu z EU spíše považoval, že se členské státy, zejména ty z eurozóny, zavázaly, že budou dodržovat dohody o poměru svých dluhů k HDP, které kdysi uzavřely a prohlásily, že to už konečně myslí vážně.

Já totiž považuji za důležitější, než je výroba domácí pálenky, že u rozhodujících států EU roste zadlužení a jejich banky se potácejí v problémech. A to je hodně špatná zpráva z EU, které bychom si měli všimnout.

11 0
možnosti
Foto

Jenže zapomínáte na to, že si ty státy dluží navzájem. Tudíž tím se dá dluh lehce smazat!

Příklad: Vy mi půjčíte 100 Kč. Já Vám půjčím 100 Kč. Tedy celkový dluh je 200 Kč. Já Vám vrátím 100 Kč, Vy mi vrátíte 100 Kč - a dluh je pryč! ;-D;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Skvěle, Tomáši R^R^R^ Karma

5 0
možnosti
  • Počet článků 1314
  • Celková karma 33,23
  • Průměrná čtenost 2993x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.