Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milý autore, články pana Čermáka jsou zdejší blogerské komunitě dostatečně známé. Jste však laskav, že jste je označil za "pozoruhodnou demagogii". Volil bych jiný termín, jenž by mne však diskusně zablokoval a nejspíše možná i zrušil mé působení zde.R^

9 2
možnosti
KL

Pani K. , že jste nechtěla, aby se tady hádali malí kluci? Pískoviště, babovicky, samozřejmě rozslapane..

0 0
možnosti
Foto

možná si mě pletete...věděla bych s kterou paní... já nikdy nikomu, aby se nehádal jako malý kluk neříkám:)chlapy nechávám zvlášt... já chlapy nechávám, at se pobijou, třeba nožem nebo sekyrou:)) Je to každého chlapa věc:) tím, že nezasahuju, dávám najevo, že jsou dospělí...a źe je LČ úsměvný a v čemsi ne zcela odvážný chlap nejen pro mě?...za to já nemůžu. Hezký večer:)

1 0
možnosti
Foto

Víte, vy jste tu mladˇounkej:)) vy si časem zvyknete;-D Mám už rok dávno připravený blog, kde je dvcetkrát jenom vážný Libor Ćermák..a pod tím jsou jen jména lidí, jako p.Merkelová, T.Halík, Cuck Norris, Donald Trump, Jiří Drahoš, Jan Amos Komenský, pražská kavárna, imigrant, taška na kolečkách, Libor na kolečkách, Demgogie, milionová chvilka...:)) ...a Liborovy citáty - no vy byste chtěli? já tedy ne!...jen zmáčknout knoflík a publikovat...je to sranda kluk, nerozčilujte se:));-)

4 0
možnosti
JP

No asi už to komentovat nebudu..možná je to fakt jen kopání do štěněte, jak to psali panu Ábelovskému, nevím..ovšem ta zaťatost může být nebezpečná, to mi asi vadí..

1 0
možnosti
Foto

... cosi to o zdejším blogu, respektive o jisté části čtenářů a diskutérů vypovídá, také jsem párkrát neodolal, a pak se podobně jako vy, musel s něčím podobným vypořádat - někdo mi jednou napsal, že je to jako kopat do štěněte, ale já si to nemyslím - něco podobného opakovaně číst a dokonce karmovat, to už chce vskutku velkou míru zaslepenosti a bylo by to hodno zkoumání nějakým sociologem, řekl bych. S touhle společností se cosi stalo, cosi neblahého. Zdá se, že to totiž není zcela ojedinělý jev. Vám samozřejmě karma, neb mé pocity jsou podobné, stejně jako údiv nad něčím obdobným. R^

7 0
možnosti
Foto

I22v21a89n 82M36a94r69e43k

6. 11. 2019 21:39

Cituji z blogu. . . . "Ta demonstrace bude o zachování lidské důstojnosti"

Takže, kdo nebude za pár dní na Letné, nebude lidsky důstojný?8-o

Tak to se této výsady velmi rád vzdám ve prospěch těch, kteří tam tehdy budou, i ve prospěch zdejších elitních debatérů.

O lidské důstojnosti a jejím projevu, mám přeci jen trochu jinou představu. R^ [>-]

3 14
možnosti
Foto

Docela si vás dovedu představit na manifestaci komunistů.

9 2
možnosti
AK

No a v čem se to bude lišit od kdysi tak populárních oslav Vítězného února 1948?

Společných znaků není málo:

- téměř povinnost slavit

- naprostá nesmiřitelnost a militantnost organizátorů a navrhovatelů. Ti si 17.listopad takřka přivlastnili - ačkoliv často nejsou ani pamětníky ani účastníky.

- kádrování kdo smí slavit a kdo ne

- hledání nepřítele všude kolem - často osobní a neurvalé

- připouštění jediné pravdy, té vlastní a jediného výkladu událostí

- všudypřítomná podezíravost, hledání a odhalování cizích agentů a nepřátel režimu

- opakované rituální odsuzování minulosti.

11 14
možnosti
LP

Fakt by mě zajímalo, se kterým bodem ti minusující kolegové nesouhlasí. :-)

1 4
možnosti
Foto

Díky z blog a karma.

Blogy této osůbky již dlouho neotvírám a tedy nečtu, protože už předem je obsah jasný a navíc autory neotvírající diskuzi ignoruji - nemíním jim zvyšovat otvíráním článků zvyšovat karmu.

Tato bizarní postavička, opevněna zavřenou diskuzí, plevelí do světa soustavy slov, jimž ani sám zřejmě nerozumí. Ze svých žlučovitě-ezoterických výšin nás ubohé pozemšťany oblažuje svými "moudry" filtrovanými Chocholouškovou péčí. :-)

12 0
možnosti
DR

Je úsměvné se tu ohánět demokracií, když ten pofiderní spolek chvilkařů dodnes sám nepřišel na to co to je.

6 10
možnosti
MB

Píšete dobře, dedukujete dobře Chybu děláte ! Články s neotevřenou diskusí nečtu. Jakkoliv jde o blogerovo právo - Je to jako zastara! Rudé právo - Naše pravda - Očti a nediskutuj o tom ! . Komunisté mýtili dialog - Tedy cosi podobného. Nechápu, proč si popisovaný autor nesedne a nesdělí to své, do skříně ? Ta rovněž nediskutuje. Dokonce by i mohla na znamení přátelství rozhýbat nějaké ramínko. I kus šatstva by mohl spadnout - Svazácká košile ?, přitažlivá uniforma Sboru, či snad LM ? Těžko říci, tak z hlavy ... :-)

3 1
možnosti
JP

Jo, chápu, taky to obvykle nečtu, ani nevím proč jsem do toho tentokrát nahlédl..

2 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1502x
Soudní překladatel (NJ).

FFUK obor filosofie.

Bibliografie:

Svatý grál na čtyřech rovinách bytí, Malvern 2014

Hérakleitos ve světle mythické moudrosti, Malvern 2017

Ódinova cesta, Fabula 2023

Záliby - příroda, klasická hudba, šachy.

Seznam rubrik