Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Ačkoli Facebook i jiné sociální sítě vykazují dost pokřivené vnímání, co je a co není OK, zrovna to, co popisujete, bych nesváděl na zlý úmysl ani záměr ani výsledek nějak vysloveně špatně nastavených algoritmů. Na tohle podle mě stačí jediné vysvětlení: Facebook pochází z USA.

V USA je legální propagovat i "hnutí vedoucí k potlačení" a většina populace s tím souhlasí, na druhou stranu je většina populace nábožensky založená, a tak vykazuje vyšší míru puritánství či prudérie vůči veřejné nahotě (výjimkou z obou těchto principů mohou být populace velkých měst).

2 0
možnosti
Foto

Dobrý večer pane Havránku, nemyslím si, že to odkud je Facebook je nějak určující. Oni ti Američani sotva navštěvují profily Čechů. Kromě toho, Facebook má svůj původ v Kalifornii, kde je ta svoboda nahoty mnohem vyšší, nežli třeba v Dakotě.

0 0
možnosti
MH

nemám na dementy z FB nervy........

0 0
možnosti
Foto

Zdravím. Na tuhle výstavu jsem dala pozvánku v podobě pár záběrů z ní a dopadla jsem malinko lépe - byl blokován příspěvek, dokud jsem nesmazala fotku, která pohoršovala a já dostala napomenutí.

1 0
možnosti
JV

Ano, svět se zbláznil. Nevím, zda přípustnost určitých slov v článcích či diskuzích vyhodnocuje robot, ale nesmyslnost vyloučení jedněch a nevyloučení jiných, svědčí o tom, že rozhodování je konáno něčím nebo někým nechápajícím význam psaného textu. Též udavačství některých jedinců je adorováno, ač je to vlastnost poněkud nelibá, a jsou oslavováni co pilíře ryzí demokracie. Kdo pamatuje padesátá a šedesátá léta minulého století, není většinou tolik překvapen, spirála dějin zdá se býti potvrzena. Blázní se jenom v jiné rovině a s jiným technickým zázemím.:-(

10 0
možnosti
Foto

Tohle snad dneska sleduji roboti. Robot asi těžko pozná, zda je prso umělecké nebo pornografické. Je to stupidní zákaz, souhlasím, ale konspirace za tím nebudou.

5 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Súkeniku. Já nepsal ani tak o konspiraci. Vzhledem k tomu, že ta výstava skončila 28. října, musela logicky pozvánka na onom profilu být zveřejněna před tímto datem. To že profil byl zablokován po této době svědčí o skutečnosti, že se tak stalo na základě udání. Tak to na FB totiž chodí. Ty důvody, které jsem napsal byly jen přirozenou domněnkou, protože každý máme někde svého trolla. Já například zde, kterého soustavně mažu a on stále nechápe že není vítán a trollí. Ale to není důležité. Autorka zablokovaného profilu je hodně známá, velice aktivní osobnost, která těch trollů má desítky, možná stovky. A politika FB je taková, že když se sejde větší množství nahlášení, nastupuje právě vámi zmíněný automat a maže. Zde je ale trochu zarážející, a v článku jsem to napsal, že nejprve dochází k varování spojeném s odstraněním nežádoucího obsahu. Zablokování profilu, ještě na tak dlouhý čas a to kvůli takové pitomosti znamená, z mého pohledu, že je na FB něco hodně špatně. A vy podle fotky nejste nějaké mladé jelito, takže jistě víte, co je tam všechno za hrůzy možné najít. Ale jak jsem napsal v úvodu, nejde mi o konspirace. Spíše jsem dosazoval do vzorce možných vysvětlení. Přeji vám krásný den.

1 0
možnosti
Foto

Pokud pominu schizofrenitu clanku (nahota versus antisemitismus), tak na druhou stranu FB jako platforma nekomu patri, a ten si s ni defakto muze delat co chce, pokud dodrzi nasmlouvane zalezitosti (reklama).

4 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OT

Ještě že vy nic nikdy nepřiživýte. To má tedy svět štěstý.

0 3
možnosti
JK

Upřímně nemám pocit, že by to konkrétně zde bylo jiné. Logika mazalů, spíše nelogika, je stejná.

7 0
možnosti
Foto

Já bych na to uplatnil Hanlonovu břitvu: "Nehledejte zlý úmysl tam, kde je dostatečným vysvětlením hloupost."

19 0
možnosti

Přesně. Jenže autor všude hledá spiknutí proti Izraeli.

4 3
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy