Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda že svůj blog končíte demagogickými příměry ohledně Protektorátu (což byl v podstatě válečný stav) a referenda (každý si dokáže představit, jak by takové referendum asi dopadlo). Znám spoustu magorů, kteří mají zbrojní průkaz (leckterý podnikatel vám bude před očima máchat zbraní, když se chce domáhat svého), nebo policisté v civilu (psychicky nevyrovnaní jedinci co jimi chtějí řešit dopravní situace).

0 2
možnosti
PM

P34e54t69r 87M42u87n25z52a44r

31. 10. 2019 11:40

Když se vyhlašoval Protektorát, tak rozhodně žádný válečný stav nebyl. Takže pozor na demagogické příměry.

Jinak znám také lidi co mají zbraně a žádní magoři mezi nimi nejsou, pár jich je má pro lov a další, protože je to jejich koníček. A nikdy žádný podnikatel přede mnou zbraní nemáchal.

3 0
možnosti
MM

Co se dá čekat, když se ke zbraňovému tématu vyjadřuje hudební publicista a hráč na foukací harmoniku. Není důležitá znalost, ale správná angažovanost. Klasický ČRO odborník.

7 1
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2777x
Momentálně jsem vedoucím pracovníkem v IT oddělení. Živím se jako programátor/vývojář/IT specialista .V mé profesi je logické uvažování nezbytné, bohužel současné kroky EU jakoukoliv logiku postrádají. Nezastávám názor, že je třeba EU opustit, ale EU se musí od základu transformovat. Nejlépe návrat k ekonomické spolupráci a zrušit nesmyslnou Lisabonskou smlouvu. Jsem sportovní střelec a člen sdružení LEX (sdružení na ochranu práv majitelů zbraní).    

Seznam rubrik