Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RK

Líbila by se mi taková vize - bohužel jejím základem je, že média tento čin zcela přejdou, nikdo o něm psát nebude.

2 hodiny po vniknutí: ET1: Hele, kontroluju weby a nikde nic není. Alexandra: Klid. Napíšou. Pak chvilku počkáme, slezeme a řekneme, co máme.

4 hodiny po vniknutí: ET1: Mně se to nelíbí, pořád o tom nikdo nepíše. To je pak na ******. Alexandra přechází vulgaritu a vytahuje mobil (ač by měla mávat praporky ve větru): Zavolám do pár redakcí, aby se pohnuli.

6 hodin po vniknutí: ET1: Pořád nic a mně se za pár minut vybije baterka. ET2: Mně je zima a mám hlad, už jsme mohli chroustat hambáč. Alexandra mlčí. ET1: Co ti řekli v redakcích? Alexandra mlčí. ET2: Tak řekneš nám to? Kašpárkujem tu šest hodin a nic se neděje. Alexandra: No, řekli mi, že na takovýhle prkotiny nemají čas, prostředky a ani lidi... ET2: No tak to odpískáme. Alexandra: Ani náhodou, někdo určitě přijede. Ještě vydržte.

8 hodin po vniknutí: ET1: Kašlu na to, lezu dolů, je mi zima a žral bych, až se mi dělá zle. Alexandra: Nesmíme se vzdát. To chtějí, musíme získat pozornost.

Policie: Máte 10 minut na to, abyste opustili prostor, na nějž jste v rozporu se zákonem vstoupili. Bude s vámi zahájeno řízení v následujících paragrafech (asi pět minut čtení). ET2: To nemůžete, bojujeme za spravedlivou věc. Alexandra: Ano, přiveďte zástupce médií a dejte nám svobodný prostor k vyjádření. Policie: Média o vás nemají zájem. Po uplynutí zmíněné lhůty vám budeme účtovat nasazení hlídek se zvýšenou sazbou.

8 hodin 5 minut po vniknutí osazenstvo slézá a je zajištěno...

Ano, je to utopie, ale třeba by zabrala ;-);-);-)

51 0
možnosti
RM

V Singapuru by je to přišlo na přiměřený počet ran ratanovou holí s doživotními následky na jejich zadnicích. To by byl jejich poslední hrdinský skutek na ochranu planety.

37 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2029x
Normální člověk s racionálními názory na svět kolem nás. Lidé jsou inteligentní a proto by za své činy měli být odpovědní.

Seznam rubrik