Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Chtel bych si precist neco o spokojenych parech. Nevim, co by me melo pritahovat na lidech, kteri jsou spolu jen ze zvyku nebo ze na sebe zbyli nebo ze soucitu.

4 0
možnosti
KT

Tak já jsem žila přes dvacet let ve šťastném manželství, bylo to úžasné.

8 0
možnosti
JJ

Těch případů je tolik. Např. že my ženy se nepoučíme. Např. když vztah začne vychládat, tak si žena pomyslí, že partnera připoutá dalším dítětem. Bohužel ne. Viděli jsme to i zprostředkované bulvárem. Onen 'h...l', který opustil svou těhotnou ženu. Ale kdo ví jak to ve skutečnosti bylo. My ženy máme tušení. Poznáme, když se něco děje a někde v podvědomí se to objeví a zůstane to tam sedět.

V takovém případě početí dítěte může být podrazem. Ženským podrazem. Někdo zůstane se ženou, jiný odejde. Ne hned, ale odejde a nové dítě ho nezastaví. Jen to zpomalí. Protože on přece není ten 'h...l' co opustí těhotnou ženu. Ale to očekávané dítě ho rychle přinutí si to uvědomit. A cítí se jako v pasti. Zůstane 1,2, 3 roky a potom stejně odejde.

Jiný zůstane ve vztahu, kdy necítí lásku a láska zmrzla. Přijme vztah z povinnosti. Všichni to vědí i děti. Všichni se trápí a podepisuje se to psychice všech. Ono dítě co mělo zachránit vztah se potom trápí stejně jako jeho rodiče.

Osobně jsem toho názoru, že láska je jako oheň. Prudký oheň rychle spotřebuje palivo a zhasne. Kdežto když se plamen přidusí, z polen se stane dřevěné uhlí a to umí doutnat a hřát dlouho. Tedy je nutné nechat vztah vyrůst a přerodit v něco nového, co vydrží dlouho.

1 1
možnosti
BG

Tak to jsem asi perpetuum mobile, ten prudky ohen citim uz vice nez 6 let. :-D

1 0
možnosti
JK

Na prvním místě by měla ve vašem případě být otázka, proč jste přitáhla člověka, který je věkem dospělý, ale duševně je dítě a další otázka je, proč na vás zrovna takový infantilní jedinec zapůsobil natolik, že jste ho pojala za životního partnera.

1 0
možnosti
EN

E93d83n31a 74N97o45v35á

29. 10. 2019 18:28

Vždyť jste si odpověděl sám.

Jakožto infantilní jedinec tíhnu k dalšímu infantilnímu jedinci.

0 0
možnosti
Foto

Vše zde popisované, i v předchozích blozích, je pěknou konkretizací toho, co jsem se snažil systematicky podat ve své nové knize Muži, muži - ženy, ženy. Viz cca pět z mých nejnovějších blogů. Popis je zde u vás, Edno, s pravou a nefalšovanou ženskou emotivností až vášnivostí. Bravo! Rád bych vás, milá Edno, pozval na svůj křest této knihy, pokud máte čas ve čtvrtek 5. prosince v 17 hodin a trefíte na Senovážné nám. 23, Praha 1. Bude tam dost velmi zajímavých lidí na to, aby vaše názory padaly na úrodnou půdu. Napište mi, ať můžeme zařídit pozvánku, tato akce bude jen pro zvané.

0 7
možnosti
EK

Za reklamu se platí. Takže doufám, že paní nabídnete dobrý honorář.

4 0
možnosti
  • Počet článků 135
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6507x
Poslední kniha Cynická lovestory dostupná zde:  https://bit.ly/KupCynickouLovestory

Asociální extrovertka. Cynik. Neúspěšná zakladatelka čtenářských klubů. Povolání nejisté. Milovnice absurdit. Propagátor deprese a jiných anomálií. 

Autorka knih Ženy z Bohnic, Konec aneb Začátek. V současné době (ne)pracující na další knize, (ne)starající se o dvě děti.

Kontakt: ednabloguje@gmail.com

Seznam rubrik