Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Netvrdím, že mám v případu Kramného jasno, ale zkuste si vygúglit, kolik českých turistů zemřelo v posledních letech v zahraničí. A počet britských, dánských občanů, kteří vycestovali do zahraničí, bude mnohonásobně vyšší. Něco z vyvozovat z pár statistických případů úmrtí nemá podle mne smysl.

2 1
možnosti
Foto

Pomsta (duchů) faraonů za to, že se vědci vloupají do pyramid a odkrývají jejich mumie? Soudkyně to možná tuší. To však říci nemůže. Egypt by přišel o turisty a tak to hodila na Kramného.

V Egyptě jsou velmi aktivní čeští a britští egyptologové a proto to odnesly dvě české ženy a několik Britů.

PS. Po ránu, ještě rozespalý jsem vymyslel tuto (konspirační) teorii. ;-) Ač jsem racionálně myslící člověk, matematik, logik a informatik, skeptik, tak upřímně řečeno, si nejsem stoprocentně jist, že na mé teorii něco pravdy není. Třeba časem přijdeme na to, že ty pyramidy a mumifikace měly nějaký vědecky dobře vysvětlitelný důvod. Víme nyní mnoho, ale ještě více (nekonečně mnoho) toho nevíme.

Přeji všem pěkný týden. :-)

4 0
možnosti
Foto

Jen mi vrtá hlavou, proč se faraonové mstí na náhodných britských, českých a dánských turistech a ne přímo na těch vědcích, kteří se vloupají do pyramid. Jako správný konspirační teoretik i toto dovedu vysvětlit: Nechtějí likvidovat vědce, protože doufají, že vědci jednou přijdou na to, že a jak pyramidy a mumifikace fungují.

Závěrem: Doufám, že se ty záhadné smrti nakonec nějak vysvětlí.

2 0
možnosti
KB

K18a37r49e14l 67B12o15k

28. 10. 2019 8:54

Jsem přesvědčen, že vražda elektrickým proudem je opravdu nesmysl.

5 0
možnosti
Foto

Uff, jsem se lekla, že je článek míněn vážně. Dobrý. Karma.R^

1 1
možnosti
Foto

Absurdní není odsouzení kramného ale tytot Vaše žvásty.

4 19
možnosti
PV

P88a46v62e79l 11V40é72b34r

28. 10. 2019 9:27

Kdyby zákon tvrdil, že voda teče vzhůru a kdo tvrdí opak, má býti potrestán na svobodě, tak pan Polický by ho obhajoval. Nepřipustí omyl (neřkuli zlý úmysl) jak zákonodárců, tak soudců.

8 1
možnosti