Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viděl jsem s ní rozhovorů několik a za inteligentní ženu ji nepovažuji.

2 0
možnosti
Foto

Kdo aspoň trochu zná poměry na Slovensku před nějakým tím pátkem, tak asi tuší, že paní MV vede k takovému názoru nějaký její zážitek, resp. více zážitků.

R^

6 0
možnosti

Kto pozna pomery na Slovensku dnes, ten uz si vsimol aj to, ze v tejto kolonii Vatikanu pojmy ako tradicna rodina znamenaju nieco ine, nez v CR, kde existuje aspon nejaka miera sekularizacie :-/

0 0
možnosti

Stoprocentně podepisuji.R^

3 0
možnosti

Petře, souhlasím s tvým názorem.

Ten rozhovor MV ani číst nechci.

Mám to stejně jako ty. Dřív mi byla velmi sympatická. Teď už tak ne.

Slyšela jsem její rozhovor (naživo) snad při prezidentské volbě z Blavy. A tam řekla něco, s čím jsem nemohla souhlasit (snad něco k rozdělení republiky). Od té doby už ji neberu.

4 0
možnosti
Foto

P98e66t54r 11O70m47e10l85k98a

23. 10. 2019 18:18

Děkuju za přečtení. :-)

1 0
možnosti

Nemyslím si, že by mě to naplnilo život, ale představa milostpani s bohatým a milujícím manželem, dvou deticek, starostmi co dobrého uvařit, jakou kulturní událost navštívit, mít vlastní salon jeden jistý den v týdnu, tak to bych si chtěla vyzkoušet. Myslím si, že by mě to bavilo. :-)

1 0
možnosti

Paní Vašáryová mě nepřestává překvapovat od té doby, kdy se z herectví přeorientovala na politiku :-/

10 0
možnosti

J14i90r57i 71T20i98c87h11y

23. 10. 2019 17:07

Pripomnel bych tak skvele herce z Holywoodu, jako DeNiro, a pak jejich politickou vyspelost, kdy vyhlasil, ze by chtel dat Trumpovi pesti do zubu. Ziji v bohatstvi, ackoli neprinaseji spolecnosti nic nutneho k preziti, pritom mnozi podporuji nejruznejsi uchylky propagovane levicackymi liberally "zapadu"

2 0
možnosti
Foto

Ahoj. Článek jsem nějak nemohla z důvodů vydavatele dočíst do konce- myslím tím článek rozhovor s MV.

S tím, co jsem četla, víceméně velmi souhlasím. Nehledě na to, jak špatně anebo nijak se dodnes nenavazuje na myšlenky a vpravdě dobrý feminismus Milady Horákové. Velmi mnoho se namluví o tradiční rodině, nebudu pitvat zde místního Tyla, Karla Teigeho, a jiné...byli by to herci, ikony...Tradiční rodina byla mnohdy pouze a jenom ekonomickopraktická jednotka. Umřela statkářka, její místo vystřídala okamžitě jakákoliv žena ze statku, co měla blíž k dětem i hospodářství v letité zkušenosti a ánung, jak se vychovají děti sirotci pro grunt a aby on mohl pracovat . A také neztrácel čas hledáním někoho k souložení. Mračna žen byla a je ve válkách vdovami a nikdo se nikdy neptá, jak to zvládnou. Nastoupí jiné ženy, dědečkové, matky a rodina se uchová - nějak. Je i dost mužů, co ženu opustí po narození postiženého dítěte. Všechno, co není na výsluní společnosti, se často děje za tiché práce žen, jenom žen tam, kam se nikdo nedívá.

... A už vůbec není k nesouhlasu - že se to předhazování pojmu hodí pro politiku. Nedovedu si představit, že by kupříkladu Havel ženám okolo sebe do kamer říkal zdrobněle vlastním jménem a blahosklonně jako otec učenlivým školačkám - jako to dělává Zeman , a jak se ženy i při nejpitomější urážce vůči ženám obecně a sexistickém bonmotu samy staví po boku prezidenta Zemana do tiché společnosti v pomalu souhlasném úsměvu. A tohle je vidět skutečně nemálo.

4 3
možnosti
Foto

P87e93t10r 65O88m42e30l86k18a

23. 10. 2019 15:54

No jo, co Václav Havel, ten to s ženami vždycky uměl.

3 0
možnosti
Foto

Když se podíváte kolem sebe tak snadno zjistíte, že pojem tradiční rodina je už minulost.Polovina rozvedených manželství mluví samo za sebe a situace kdy byla žena na muži ekonomický závislá a musela si nechat líbit cokoliv je už také dávno pryč.Moc ženám se tradiční model z minulého století kdy byly brány jen jako služky a rodičky děti prostě nelíbí a chtějí něco jineho,to je prostě realita....

6 2
možnosti
Foto

P82e71t74r 57O57m86e13l98k88a

23. 10. 2019 14:18

Já jsem v tom minulém století žil a nepřipadá mi, že ženy byly brány jen jako služky a rodičky.:-)

14 0
možnosti

No asi to tak bude jak praví pani Magda, bo když se porozhlédnu a to nemusím daleko, tak svatba u dětí často přijde až po narození jejich dětí a to jen někdy.

Někdy se stává , že v rodině nejsou vždy oba biologičtí rodiče, nebo jde jen o jednoho z nich, resp. výjimečně i nemusí být rodiče různého pohlaví.

Čili jak píší sociologové, dnes více než kdy v minulosti existují takzvané znovusložené rodiny s biologickými i nebiologickými rodiči a sourozenci z různých vztahů rodičů. Stále častěji se objevuje i vícegenerační soužití, byť není tak časté jako kdysi. V Česku ovšem rovněž nalezneme rodiny, jejichž členové pocházejí z odlišného kulturního, národnostního i náboženského prostředí.

Jako konzervu mě to netěší, ale je to tak...

1 1
možnosti
Foto

P32e28t32r 62O65m46e71l87k85a

23. 10. 2019 13:52

Díky za přečtení, ale mne víc zarazila ta údajná hybridní válka. Jinak souhlas, že se věci mění, ale zatím je to ve většině tak, jak to je :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik