Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J77a85n 93Z21i82e45g84l49e20r

22. 10. 2019 19:39

Zasloužená karma. :-)R^

1 1
možnosti
RK

Zvláštní je, že se vůbec neřeší, nebo to aspoň z textu nevyplynulo, že se nikdo nestará, odkud ta šelma dorazila. Puma, levhart a podobní predátoři opravdu nejsou obvyklým zvířecím druhem v naší lokalitě. Proč tedy ještě není znám majitel? Utekla ze ZOO? Tím spíš. Zdrhla nějakému chovateli? Na to by se také mělo přijít, ostatně myslím, že dravce této velikosti nikdo nemá doma pod postelí.

A k nadpisu - položme si otázku, co je víc? Lidský život, pár ptáčků nebo dva košíky hub?

0 0
možnosti
MT

Myslím že je nutné v řádu minut až hodin nasadit kobercové bombardování napalmovými bombami. Jde přeci o lidské životy!

5 0
možnosti
JK

J29i55r47i 60K62u19c18e35r39a

22. 10. 2019 19:01

bože bože.....

přitom asi umíte abecedu.....

a přitom.....

0 0
možnosti
Foto

V pohodě. Už jsem se z těch Jizerek vrátila domů.... ;-D

1 0
možnosti
VM

V11á84c81l52a11v 17M19a55c57h

22. 10. 2019 18:40

"Snad ani netřeba domýšlet, co by se stalo, kdyby ho před záchranáři našla ona šelma"

sežrala by mu svačinu?

.... k článku asi toto: tomu se říká dělat z komára velblouda.

10 0
možnosti
MK

Tak dosud mají POUZE 2 snímky, tedy byly uveřejněny 2 snímky. Ty jsou pravděpodobně z Lukášova. Ačkoliv neustále tvrdí, že fotopasti, např. na Rádle v honitbě, zachytily neznámou šelmu, jiné fotky nezveřejnili. Kromě těch dvou fotek nemají nic. Ani nikdo nepotvrdil, že by se nalezly zbytky kořisti. Sice se ozval jakýsi pán ze Smržovky, že mu někdo napadl psa/psy v zahradě, ale ten pán nic neviděl, jen se domnívá. Čímž netvrdím, že se tam nepotuluje nějaká šelma, ale jaké jsou další důkazy? Jaké jsou důkazy z Kořenova?JPP? Jak je známo, lidská fantazie umí pracovat.

4 0
možnosti
RK

Zcela přesně, paní Kloučková. Onen syndrom "jedna paní povídala" je nevykořenitelný. Za chvíli to bude lev s celou rodinou a ještě na ocase potáhne nějakého toho hada...

4 0
možnosti
Foto

To nic není. Tady se před časem po městě potulovala dvě vietnamská prasátka a nikdo je nebyl několik týdnů schopen odchytit, zejména selhali odborníci. Až teprve několik normálních občanů vymyslela prostou past a bylo.

V daném případě by je asi bylo potřeba také požádat o pomoc. Jen bych byl opatrný s těmi ostrostřelci, tam by opravdu hrozilo lidem nebezpečí.

Kočkovitá šelma je houby proti rozzuřené bachyni se selátky. A černé zvěře je všude plno, a nikdo se nebojí, o odstřelu raději pomlčím, nějak se nedaří.

Někdo ze safari by si nevěděl rady?

Čemu nerozumím, tak to zlikviduji. Klasika.

6 0
možnosti
MK

Přesně. Divoká prasata ztrpcuji život obyvatelům města, ale to nevadí. Stačí být obezřetny a nechodit do parku, kde se prasata vyskytují.

0 0
možnosti
Foto

Jak znám myslivce, tak přijít nějakému pod posed, tak neodejde.

1 0
možnosti
RE

Člověk je prostě nejhorší škodná:)

5 0
možnosti
  • Počet článků 1313
  • Celková karma 33,82
  • Průměrná čtenost 2995x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.