Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud bych měl charakterizovat vyfoceného pána, napadá mne označení dobytek.

3 0
možnosti
JP

To je těžký, pokud je to v té zemi považováno za normální

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den. Nevím, jaké máte anatomické a psychologické znalosti. Ale pokud dospělý cca 35 letý muž penetruje 11leté děvčátko (které nejspíše ještě nemá ani cyklus), jde o obyčejnou prasárnu, která nechá v děvčeti poměrně hluboké šrámy (a nejen ty psychické)

4 0
možnosti
KL

V 11 mají často cyklus i Evropanky. Čímž nic neomlouvam.

1 0
možnosti
Foto

To je jistě možné, že některé výjimečně mohou. Ale pokud je mi známo, tak tyto děti nemají prsa a koitus je pro ně nejspíše poměrně drsná zkušenost. Trvám na svém, že ten muž je prostě dobytek.

4 0
možnosti
KL

Ne výjimečně. Mluvila jsem o periodě. Samozřejmě s ostatním souhlasím.

0 0
možnosti
JP

Já to taky považuju za prasárnu. Nicméně v zemích, kde se toto asi běžně děje, je to považováno za normální. Pokud jsou ty dívenky odmalička navíc vychovávány v tom, že svatba v 11 letech je standard, tak je asi ani nenapadne to považovat za nenormální. A to mají možná ještě kliku v tom, že nežijí v zemi, kde je běžná ženská obřízka, nedejbože pak faraónská, to je pak prasárna nejvyššího kalibru i u dospělých ženských.

Jinak jsem četla cestopis eskymáckého náčelníka Jana Eskymo Welzla (1868 - 1948), který žil u Eskymáků mazi Inuity na Aljašce, a ten psal jako zajímavost, že tamní dívky mají menses už od věku 6 let a v 10 letech už jsou těhotné. Že prý se v tamních nehostinných podmínkách dožívali nějakých +- 20 let věku a Inuita ve věku 25 let byl už považován za stařešinu. Tak prý to tamní příroda vyřešila tímto způsobem.

1 0
možnosti

tak to dobytku velice křivdíte. Býk neznásilňuje nedospělé tele.

3 0
možnosti
  • Počet článků 4805
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 838x
Tip:

https://forum.eretz.cz/index.php/board,9.0.html - to nejpodstatnější z izraelského sportu na jednom místě

/* 1956.   

V letech 2012 až (duben) 2023 bloger na hlavní stránce iDNES. Předtím na BigBlogeru Lidovek. V období prosinec 2020 až únor 2023 též na Blogosféře.cz. Od 11. dubna 2023 na platformě Blogosvět.cz . Jako autor spolupracuji s internetovým deníkem Neviditelný pes. Od 18. 4. 2023 aktivní také na Seznamu Médium. (Po vyloučení z hlavní stránky iDNES  jsem aktivní pouze na tomto soukromém blogu na iDNES.) 

 eContact:  mrstejskal@gmail.com

Nejoblíbenější relax: fotografování fauny pod hladinou Rudého moře. Viz zde:  http://www.flickr.com/mrstejskal