Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P25e73t35r 88S39k74á40c26e48l

28. 10. 2019 20:33

Nechci se zastávat "biomatek", ale k bodu 5/ očkování. Zajímavé by bylo znát, jakou částku farmacprůmysl na očkovacích sérech ročně vydělá. Proč tohle zaobalovat slůvky...zisk, investice do výzkumu, finanční spekulace, apod. Natvrdo, roční výdělek farmacprůmysl chci znát na drsném tlačení očkůvek do dětí. Sér, která jsou pro všechny stejná a přitom každý jedinec je jedinečný, jiný! Vedlejší účinky jsou více či méně známé, ticho po pěšině. Alternativní metody ochrany zdraví jsou známy, ale nepropagovány. Proč taky? Vláda ČR, pokud chce mít zdravý národ, se musí postarat o odbornou diskuzi na téma očkování. Poté se rozhodnout o způsobech, které budou vyhovovat všem, nikoliv "většině". Pokud jde o zdraví populace, nemá zde demokratické rozhodování co dělat. Viz dopady konání ekoteroristů v oblasti životního prostředí. Přitom jim nevadí, jak špatné mají životní prostředí děti školou povinné, když musí, ano musí od každého března (od roku 1979 trvale) denně vstávat o hodinu dříve. Uhodli jste, narážím na nesmysl zvaný "letní čas". Negativní dopady jsou známy, pozitiva nulová....totiž zvláště od roku 1990 si každý dospělý občan může vstávat a ulehat kdy a jak chce. Děti školou povinné NIKOLIV!

0 0
možnosti

Díky, už jsem se dlouho tak nezasmála. Vtipně vyjadřujete jednu z absurdit dnešních dní. Nejnovější absurdita je tvrzení výrobce plen, že nemenstruují jen ženy (takže i muži ?) Jednu biomatku osobně znám a splňuje všechny vaše požadavky.

4 0
možnosti

Tak jste nám tu semlel páté přes deváté. Ad1) vy se, věřím, řídíte posledními výzkumy amerických vědců, na svoji intuici kašlete Ad2) opravdu existuje něco takového, Pálko? Ad3) doktor, který mě nenutí do očkování, by u vás prošel? Ad4) Domácí porody jsou méně rizikové, než ty nemocniční. Ad5) Věřím, že jste přeočkován. Ne-li, pak ve svém věku máte již stejnou ochranu, jako neočkovaný novorozenec. Ad6) někomu nevadí vyprodukovat stovky kilogramů odpadu, někdo to řeší, zvláštní že. Ad7) Stačí si najít doktorku, se kterou si sednete. Jde to. Ad8) Kojení je pro dítě i matku prospěšné.

0 4
možnosti

s tím Zachariášem jste mě teda pěkně naštval, takový hezký jméno!

1 0
možnosti

J45a91n 10R35i69c67h84t84e96r

23. 10. 2019 10:03

S tím kojením je to ovšem prokázaný fakt. Např. už ve slavně ruské bylině (legendě) se uvádí, že proslulého ruského bohatýra Ilju Muromce kojila matka dvakrát sedm let... a hle! Jednou ranou sedm zabil!;-)

4 0
možnosti

Co se tyce te studentky na praxi, tak v tomhle treba muzete byt ten blbejsi vy a jen nechapete jeji cerny humor :)

1 1
možnosti
Foto

Bezva čtení, pobavil jste "biobabku";-DR^

4 0
možnosti

To kojení na maturitním plese tomu dodalo korunu. Super článek.;-D;-D;-DR^R^R^

18 0
možnosti

Nesouhlasím s pojmenováním. Jako rodič1 a rodič2 samozřejmě musíte zplodit potomka1 nebo potomka2 atd. Než si svobodně vybere mezi 63 pohlavími mělo by být oslovováno to nebo hej osobo. Důležitý je výběr hraček genderově vyvážená barevně jednoduchá BIOfairplay je bohužel jen dřevné kostka bez barvy a motivů. Ale máte zaručeno že potomek nebude vnímat pokřivený genderový stereotyp autíček a panenek. Dítě by mělo být drženo co nejdále od ostatních dětí kterého můžou zkazit/nakazit. Chlapeček co vypráví o pohádkách v TV nebo holčička popisující návšťevu cukrárny může vaše BIOpotomky dokonale porouchat. Doporučuji vynechat školku a základní vzdělání dát potomkům osobně doma. Popřípadě zavřít dole ve sklepě a nepouštět do zkaženého světa.

22 0
možnosti

takze sklepnistr Fritzl byl takovy prukopnik bio vychovy se svym zaviranim do sklepa. 

0 0
možnosti
Foto

Když vidím v obchodech všechny ty bio potraviny, je mi líto lidí, kteří je nakupují. Cena vysoká a záruka žádná. Ten kdo se pokouší na své zahrádce něco vypěstovat, mi dá zapravdu. Dnes je tolik škůdců a nemocí, že nepoužít alespoň minimální postřik vám zaručí, že nevypěstujete vůbec nic. Nechte růst vaše rostlinky bez ošetření a uhynou vám před očima. A ty bio vajíčka, vždyť je to směšné, tak jako bio maso, jsou prostě vajíčka a maso, žádné domácí zvíře nežije ve volné přírodě, všechny mají nějaká omezení, prase je ve chlévě, slepice ve výběhu, nikdo je nenechá běhat po zahradě, to by to vypadalo.

Tedy bych lidem, kteří mají zkreslenou představu o bio potravinách doporučovala, aby se místo informací o složení potravin, které si vyčtou z obalu, více zajímali o realitu.

Co se očkování týká, to je bez komentáře, dnes, kdy k nám přicházejí lidé ze států, kde jsou některé závažné nemoci běžné jako rýma a putují s nimi, je to velký hazard své děti neočkovat.Rv

12 0
možnosti

Slepice ve výběhu jsou zřídka kdy, víte jak žijí většinou? Něco si o tom přečtěte, možná vám to bude připadat méně směšné. Měla byste se více zajímat o realitu.

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS