Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nenávidím a miluji. Cítíte-li potřebu k někomu vyjadřovat sympatie, tak k jinému asi chováte antipatie.

A to vše navíc pouze prostřednictvím literárních výtvorů, které se skutečným člověkem mohou mít máloco společného.

2 0
možnosti
Foto

Vy mi připadáte, milý Jiří, jako nějaký psychologický řezník, který odděluje sympatie a antipatie. Jste úžasný, díky za to, že moje literární výtvory čtete, protože já nejsem skutečná, to máte pravdu, já jsem neskutečná. I já Vás mám moc ráda.V

1 1
možnosti
ND

"Naučit se být nad věcí jde možná těžko, ale kdo to umí, vládne velkým darem. Nevím, jestli jsem se to naučila, ale vím, že to umím."

Neumíte, Katerino, kdybyste to uměla, tak byste mohla naše komentáře brát s úsměvem a humorem, a tak i v tom stylu reagovat, místo vámi vyfabulované údajné nenávisti a závisti komentujících.

Hezký večer.

11 0
možnosti
Foto

Milá paní Dubcová, víte, Vy mi děláte největší radost ze všech, protože kopírujete moje věty, abych si je znovu přečetla. To je tak ušlechtilé gesto, takové vyjádření sympatií ke mně, že u Vás by mě ani náhodou nenapadlo, že čekáte celý den, kdy vyjde článek, abyste byla závistivá. To ne, já vím, že Vy mě máte moc ráda. A za to Vám děkuji. Klaním se Vám.V

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik