Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Tejkale, když vidím pana Zelinku, chápu vaši frustraci. Ale neudělal byste nakonec lépe, kdybyste ten jeho obskurní fašistický spolek ignoroval? Zbytečně mu děláte reklamu. Nebýt vás, ani bych o něm nevěděl. Kdysi sem do blogu přispíval sám pan Kábrt, ale za ty jeho hovadiny se mu dostalo po právu, takže po pár článcích skončil.

0 0
možnosti

Argument reklamy je validní. Na druhé straně by lidé měli vědět, co je tahle parta zač.

Faktem je, že v současnosti jsou ti pošuci (alespoň pro Českou republiku) zcela neškodní, na rozdíl od zelených fanatiků. Znát ovšem způsoby jejich uvažování a argumentace je praktické pro jiné a důležitější diskuse.

0 0
možnosti
Foto

Co ovšem s kreacionistou Zelinkou? Ten fanatik nedokáže nic jiného než urážet. Jak s ním diskutovat? Blbovi nevysvětlíte, že je blb - Urážet ho nemá smysl, vysvětlování nemá také cenu, snad jen zesměšňovat? Tak co s ním a jemu podobným?

0 0
možnosti

Nic. Co chcete dělat s jehovistou nebo někým podobným? Tito lidé propadli sektářskému myšlení. Nedá se jim nijak pomoci. Pokud se je pokusíte přesvědčovat, jenom je utvrdíte v jejich zvrácené víře a pocitu misionářského poslání. Musejí si na to přijít sami. Ale taky třeba nikdy nepřijdou. Důležité je před nimi chránit ostatní. Tzn. hlavně jim nedovolit, aby svůj fanatismus prosadili do škol. V tuto chvíli se ovšem zdá, že českou společnost před sebou samými chrání sami, neboť fanatismus pana Zelinky a jemu podobných většinu spolehlivě odradí.

0 0
možnosti
Foto

Ano, u těchhle lidí je to vidět na první pohled, jenže tu máme jiné a zákeřnější. Příkladem budiž lhář Okamura (tak mu říkám schválně, vždy a všude), ten používá v podstatě stejné manipulativní techniky. A ten už je hodně nebezpečný. Jak s ním diskutovat? To vlastně nelze. Jen a jen ukazovat jeho lži. Nevidím jinou možnost.

0 0
možnosti

Ano, Okamura je skutečný lhář. Ne fanatik, který by těm nesmyslům, co říká, věřil. Říká to naschvál, aby získal politické body. Určitě je třeba jeho lži vyvracet, ale problém je, že když to uděláte moc úporně, pro jeho příznivce budete “sluníčkář” a přestanou vás poslalouchat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik