Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Připadá mi dost legrační vyvracet to sbírkou floskuli na téma, za vším zlem na světě je USA

2 0
možnosti
Foto

Zdravím všechny. Dnes, den po zveřejnění článku už nemá cenu se k tématu vyjadřovat, proto vše nechám plavat. Děkuji hlavne za účast v mé diskuzi a doufám, že přijdete zase zpět. Konecně mi diskutovat povolili, tak se ozývám.

1 1
možnosti

Pane Vodvářko, osud mi v relativně pestrém životě umožnil leckams nahlédnout a závidím Vám Vaši, až dětskou, naivitu díky níž věříte mnohým "oficielním" zprávám.

2 4
možnosti
Foto

To chápu, členové jisté organizace měli přístup k lecčemu. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Dle poslední zveřejněné zprávy BIS je pro Českou republiku největším ohrožením Rusko a Čína. Podíl na tom má současná hlava státu, která nepokrytě straní oběma východním carům. Svůj podíl má i bývalá hlava státu.

Odpověď na Vaši otázku lze tedy modifikovat, že pro ČR je v současnosti největším ohrožením Rusko, Čína a Miloš Zeman.

8 1
možnosti
Foto

Ta ohrožení jsou příliš daleko a příliš vysoko, než aby je bylo možné brát vážně.

0 1
možnosti
Foto

Naše tzv. mainstreamová média poskytla mnoho informací o stínech politiky Západu (dokumetární snímky a rozhovory na velmi nepříjemná témata), která odhalují někdy i šokující skutečnosti. Pokud někdo chodí spát se slepicemi, nemusel nic z toho shlédnout, protože ty nejvážnější dokumenty byly, kupodivu, vysílány v dosti neatraktivním čase. Proč? Protože mainstream strání Západu? Neřekl bych. Například informace o největších hrůzách Číny byly poskytnuty rovněž ve velmi pozdních hodinách. Takže to nejen viděl málokdo. Dokonce i zde na blogu byly vysloveny pochybnosti, zda si někdo celou věc nevycucal z prstu. Považuji za nesmyslné, směšné a nepravdivé vyčítat našemu mainstreamu, že někomu straní. Vždyť ta média sama někdy nevědí, jak se popasovat s informacemi z jedné i druhé strany. Stejně jako mnozí naši spoluobčané nemají jasno jaký směr převáží , a tak rádi by byli na té správné a spravedlivě vítězné straně, která jim svým úspěchem potvrdí jejich údajné názory, za nimiž si neochvějně stáli. Žijeme v době, kdy korouhvičky bývají zmatené z poryvů větru, který je nestabilní. Každý, kdo pochybuje o hodnotě demokracie, nutně, a třeba i oprávněné, pochybuje o zdravém rozumu svých spoluobčanů. Rozumové nedostatečnosti využívají i ti, kteří vedou tzv. hybridní války. Zde právě přítomný pan Petřík by, domnívám se, mohl jako jedna z jejich obětí poreferovat. Například o působení Aeronetu.

4 0
možnosti
Foto

Samozřejmě že za vším zlem Rusko není. Jako jeden příklad za všechny lze uvést, že pokud včas nestačíte doběhnout na WC, tak v tom těžko vinu Ruska nalézt. Pokud jste ovšem před tím nepojedl boršč a poněkud prošlý ruský kaviár. A zapomněl to neutralizovat stakanem vodky.

A samozřejmě že na řadu věcí má RF své lidi, někteří škodí dokonce zdarma a rádi. Už se tu začínají scházet.

Zajímalo by (nejen) mne, zda lze najít za posledních 100 let nějaký větší "malér", u něhož nejde najít ani tu nejmenší spojitost s Ruskem. Tedy tím míním jistou část obyvatelstva.

Nebo je někomu VŘSR a následky málo?

5 0
možnosti
Foto

Tak VŘSR je pouze jedním z výsledků WWI.

1 1
možnosti
Foto

Pokud sledujete naše mainstreamová média, tak např. dle naší ČT, Lidovek, Seznamu a některých blogerů na IDnes, je za vším zlem světa opravdu Rusko.

1 2
možnosti
Foto

Že by zlo bylo tak malé? V jednom sovětském scifi poslední kapitalistickou zemí zůstaly USA. A nevzpomínám si nějak, že by byly schopné něčeho jiného než bránit existenci třídních antagonismů jinde než na svém území.

0 0
možnosti
Foto

Podíl Ruska na světovém zlu může v nejhorším případě se pohybovat kolem jeho podílu na světovém hrubém produktu. Každý podle svých možností.

0 0
možnosti
Foto

Vaše vyjádření je ovšem v hrubém rozporu s informacemi od naší ČT- naším největším mainstreamovém médiem. Vzhledem k tomu, že za posledních 10 let o Rusku vidíme a slyšíme z ČT POUZE negativní informace a žádné jiné, tak musí Rusko nutně být největším zlem světa.

Ani komunisté před rokem 1989 nebyli takto kritičtí k USA, jako je nyní naše ČT k Rusku.

3 3
možnosti
Foto

Máte nesporně pravdu, karma

4 2
možnosti

Vážení, přečtěte si mj. knihu amerického historika Timothyho Snydera - Cesta k nesvobodě, jestli ovšem umíte číst taky něco jinýho, než jsou blbinky na sociál. sítích, na nichž ovšem ruští hackeři vedou kyberválku s demokratickými zeměmi, resp. zvláště před volbami haní lepší varianty politiků a pomáhají horším, přijatelnějším pro ruský totalitarismus.

2 0
možnosti
Foto

A proč by měl vývoz amícké demokracie mít na svět méně destruktivní účinky než vývoz ruské despocie? Příliš mnoho dobra také škodí.

0 1
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 38775x
Stále ještě optimista. Někdy se ale divím, že ještě jsem.