Diskuse

Babí léto

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I70v73a 55M49a66r58k46o20v62á

20. 10. 2019 11:57

Pěkné vyprávěníR^ Jednou jsem jela v kupé s lidmi z Moravy, kteří někde u Chocně vytáhli řízky a jitrnice a baštili až do Prahy. Taky to dost vonělo;-D. A děkuju za to připomenutí, že potkávat se s dospělými dětmi, je důležité, i když to "jakoby" není potřeba. Ale ono je. Dobré dny Vám přeju:-)

1 0
možnosti
Foto

Moc děkuji za milý komentář. Cestování je téma. A pro mne to není o mladých a neposedných, ale většinou o těch dávno dospělých zkušenějších, kteří řeší především sami sebe... Co mi to jen připomíná z naší hradní scény:-P;-D. Pěkný zbytek neděle...

0 0
možnosti

Moje nejděsivější životní představa je "dámská jízda". Skupinky hlučných žen, všechny mluví jedna přes druhou, až to vypadá, že do okamžiku jejich výletu držely několik měsíců bobříka mlčení ... padají jména konkrétních lidí, ukapává jedu a jízlivosti ... v tom bych se opravdu nenašla.

A propó - měla jste štěstí na aloe vera, mazání s tea tree oil - to je teprve síla!

1 0
možnosti
Foto

Také nejsem příznivec velkého babince, je to dost vyčerpávající. Často to pak chodí tak, kdo není přítomen je všemi hodnocen. Krém byl v kombinaci se svěží mátou a to se velmi blížilo tea tree... Děkuji, přeji Vám pěknou pohodovou neděli :)

0 0
možnosti
Foto

R^Olco, ty damy jsi popsala velice kulantne:-)

1 0
možnosti
Foto

Díky, Honzo, no...však jsou mladší...., mají co dohánět ;-) (mmch-jedna z nich se zmiňovala o pražské kamarádce, která jim kdesi již dříve sdělovala její očekávání a přání, aby se chovaly více jako dámy... Samozřejmě, že se stalo toto téma-tato jejich Pražanda, okamžitým tématem vlakové intervize). Přeji pěknou neděli (dnes jsem Tě opět četlaR^, na Tebe nemám:-))

1 0
možnosti
Foto

Olčo, úplně jsem to s Tebou prožívala, vím o čem je řeč;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Jitko, díky za společný prožitek;-), jízda vlakem je opravdu volba...,ráda Tě vidím a zdravím, pěknou pohodovou neděli :)

0 0
možnosti

Kdysi jsem jel z matičky do svých lesů u Křivoklátu a když už jsem byl uveleben v kupé vrhla se do vlaku vlna žaček z plzeňské školy, které se vracely z prohlídky Prahy. Co já jsem musel vše vyslechnout a v doprovodu veselého chichotání a pokradmých pohledů na mě....no hrůza , tak jsem si přál aby ta moje stanice byla dávno před Berounem a nikoliv za nim, přežil jsem,,,,,,;-D

1 0
možnosti
Foto

...holky jsou pořád stejný, všech generací, ty Vaše měly jako odér možná jen řízek, teď přemýšlím, kdybych já jela včera s nimi delší trasu, třeba do Ostravy nebo Bratisllavy, co by krom slovních historek ještě vytáhly ze svých kabelek... ;-D, přeji Vám pěknou neděli (u nás již vykukuje slunce z poza mlhy)

0 0
možnosti

Takovy blogy čtu moc rád. Dekuju

1 0
možnosti
Foto

Od Vás mne to těší dvojnásob, Marku, přeji krásnou neděli (u nás již s ranní anglickou...pardubickou mlhou) :)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS