Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Soudím, že i dospělá žena po porodech má pipinku. Určitě je to lepší než škeblička nebo buchta. :-)

1 0
možnosti
Foto

Vlastimile, jasně, Váš názor je super.:-)

0 1
možnosti

Shodou okolnosti svedstina mela podobny problem jako cestina. Ovsem tak bohata na "prenesene" vyrazy pro zenske genitalie svedstina neni. Ba ani to vulgarni svedske slovo "f..a" nema zdaleka takovou "razanci" jako to ceske p...a (i kdyz i ta ceska razance byla zrejme behem let otupena, za mych mladych let neexistovalo, aby "civilizovane" zeny vzaly toto slovo do ust, ba i u muzu se pouziti tohoto vyrazu bralo jako dukaz krupanstvi), tak se citila potreba najit nejake vhodne "univerzalni, ci unifikovane" a dobre znejici neutralni slovo pro puvodne latinske slovo vulva. Tudiz byl dan "do placu" navrh, ktery pak pred lety vetsina zen v nejake ankete schvalila, a v roce 2006 bylo toto slovo dokonce prijato svedskou akademii do slovniku standartni svedstiny. Ze by inspirace pro cestinu?;-)

0 0
možnosti
Foto

Dane, že by? Je to velice zvláštní. Alenka z toho byla tzv. na větvi, že fakt nemá čeština adekvátní a slušný výraz. Všechny odvozeniny nevajdřují správně "orgán," který mnoho mužů miluje, že?:-)

0 0
možnosti

Až na jednu maličkost. V zárodečné fázi jsme všichni ženského rodu. Teprve později někteří z nás zdegenerují na muže.

1 0
možnosti

Mate pravdu. Nefunkcni prsni bradavky u muzu jsou mimo jine dukazem. I kdyz muzske a zenske pohlavni organy se uplne lisi, vyvojova anatomie nam dokaze dobre popsat, jak se z tech zarodku zenskych pohlavnich organu v prvnim trimestru vyvinou muzke organy.

1 0
možnosti

P87a31v54e98l 94V18é81b48r

19. 10. 2019 15:09

Souložili.

ONA: Tak už ho tam strč!

ON: Vždyť jsem dávno uvnitř!

ONA: Jů, to je macek, pane řediteli!

1 0
možnosti

Čeština je naštěstí hodně květnatá, takže vedle toho medicínského vagina a dětinského pipinka máme ještě k dobru škatuli, buchtu, pekáč. Ty ostřejší výrazy nechám Zemanovi.:-)

2 0
možnosti

Tuhle kamarád v hospodě vyprávěl, jak vymýšleli ještě v základce, jak tomu řikat, když se baví přímo před holkama. Nakonec vymysleli, že holky tam dole mají "pravdu." Holky mají prostě vždy pravdu. Takže máš pravdu:))

2 0
možnosti
Foto

Tak jo, Romane, díky a přeji Ti krásný víkend.:-)R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik