Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J44a64n 50Z91i70e20g11l71e36r

20. 10. 2019 10:49

Zasloužená karma R^:-)

1 0
možnosti
Foto

No, vyvstává spousta otázek. A kdyby se dalo korektně diskutovat, tak by člověk musel uvažovat, jeslti už mu náhodou neberou míru... a podobně.

Smiřte se s tím, že dokud se to nevykecá (a v Čechách se vykecá skoro všechno), tak proč tam byl a co tam s ním dělali, se do té doby nedozvíme.

Na okraj: zamyslete se nad rolí tiskového mluvčího (jakéhokoli). Ten tady přeci není od toho, aby národu říkal pravdu, ;-D

0 2
možnosti
Foto

O71t21a59k56a53r 95S86e77k93l

19. 10. 2019 11:13

Vybavuji si zhruba tak asi tři Miloše ( Milouše). Jakeš - no , škoda slov. Miloše ze Saturnina - když (virtuálně) hořel , hodil na něj Saturnin deku a křičel : písek , vodu ne !

No a potom toho třetího , našeho pp M. Zemana. Škoda , že akcí s dekou nejde někdy aplikovat - když píše do Číny omluvný zvací list a nebo když hledá Peroutkův údajný článek.

Tož tak , při sobotě.;-D

5 1
možnosti

Patřím k příznivcům M. Zemana. Nebo spíše jsem jeho příznivcem, pokud se mám rozhodnout vhodit hlas Drahošovi.

Samotnému se mi však nelíbí, jak z nás hrad dělá hlupáky. Jistě. Nemusí říkat prognózy a hlásit svůj zdravotní stav do médií. Poté ale, pokud je zdráv jak tvrdí, neměl by zneužít institut nemocnice k rekondičnímu pobytu.

Chceš rekondiční pobyt? Jeď do lázní!!!

Pokud je tvůj zdravotní stav takový, že vyžaduje "rekondici" v podobě přijetí do nemocnice, pak máme o slově rekondice naprosto jiné představy.

1 5
možnosti
Foto

RvRvRv když někdo hodnotí sprosťáka lháře a hulváta nad profesora Drahoše, tak to o něm dost vypovídá. Za to, co s námi Hrad dělá, jste zodpovědný i vy.:-/

6 1
možnosti

Máte pravdu. Například v případě Václava Havla byla veřejnost podrobně informována o všech jeho nemocech, dokonce byl popisován i průběh operací, které prodělal. Zamlžování zdravotního stavu prezidenta připomíná dobu za totáče a zavdává příčinu ke vtipům, jako byl třeba tento:

"Proč má Brežněv při projevu před sebou tolik mikrofonů? Do jednoho mluví a ze zbývajících mu jde kyslík." :-P

7 1
možnosti

P.S. Ona to možná byla pravda.:-)

2 0
možnosti
Foto

Dobrý večer...myslím si: Neřešit. Vůbec se nezajímat. Styl..no a? Nezájem. Všechen zájem médií a všech si za nedlouhý čas v pravou chvíli všichni ve vítězném bonmotu vyžereme. A o tohle jde. Domnívam se, že Jirko...a proč nám to sděluješ? Jirko, a koho to zajímá? Jirko, my jsme v klidu, plíce nekuřáka, všechno funguje, nemáme důvody cokoliv nekomu přece mladému a svěžímu prověřovat. Jirko, co tam maš dál? Spustu věcí si přehnaným zájmem děláme sami.:) je přece jasné, že kdyby se nemlžilo, nevyletí Ovčáčkový mluvka jako šíp kvůli té srandě jedné z nemocnic:))

7 0
možnosti
Foto

Mlží se za účelem zaměřit všeobecnou pozornost někam na něco, co se třeba ani neděje.

0 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Ve smyslu Andersenovy pohádky Císařovy nové šaty:

Čeká se asi jenom na dítě, které to ve své bezprostřednosti a nezatíženosti veřejně nahlas vykřikne.

Všichni to vědí, nelze do nekonečna přehlížet příznaky, ale mnozí budou křečovitě až do poslední chvíle "držet pozici" a dušovat se, jak nádherně je oděný.

4 0
možnosti
Foto

Už toho Miloše Zemana nechte být. Prostě má po tom všem alkoholickou demenci a není schopen a ochoten si připustit svůj zdravotní stav. Okolí z toho profituje a bude profitovat, je to něco v tom stylu, jak se kdysi vyjádřil mladý Novotný o Ivetě Bartošové. Zemanovi prostě během těch pár dnů nasadí šetrnější medikaci proti bolesti a na 28. října z něj budeme mít radost. A já mu tu úlevu přeji, protože ta dosavadní už od pohledu paliativní léčba mu fakt nedělala dobře, viz ty nepřítomné pohledy a dezorientované chování na těch posledních veřejných akcích.

5 0
možnosti

mam identicke pocity - ta hra s nim je nechutna!

4 0
možnosti

Miloš Zeman byl zvolen za prezidenta v dobrém zdravotním stavu. To, že během výkonu své funkce může dojít k nějakým zdravotním problémům, je přeci normální vzhledem k jeho věku, to přeci neznamená, že musí hned abdikovat, Havel byl taky nemocný a dokončil svůj mandát, tak buďte v klidu.

4 2
možnosti

kdo tady pise o abdikaci? diskutovanym problemem je ulhanost lidi kolem Zemana a uz zrejme opravdu poradne viditelna manipulace s nim. ale pro spoustu lidi je to porad lidovy stary pan prezident

8 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS