Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Za ten článek o českém prezidentovi M. Zemanovi, Vás, paní Katerino, nepochválím. Vy opravdu s jistotou víte, že zpráva o ozdravném pobytu našeho prezidenta byla lež? Vždyť takové ozdravné pobyty s infuzemi jsou docela běžná věc, moje známá, učitelka ZŚ je absolvovala několikrát. Zajímalo by mne, odkud jste tyto poznatky čerpala, mohla byste uvést zdroj? A pak i ty Vaše úvahy o jeho zdraví.... Bylo by Vám milé, kdyby někdo, tak jako Vy, veřejně a necitlivě infiormoval o Vašem zdraví, nebo o zdraví Vašeho blízkého příbuzného? Uvědomujete si, že ti čeští občané, kteří ho volil, si ho váží (preference má nad 50%), a že se jich Vaše slova dotýkají? ;-)Vrcholem cynismu je ovšem rádoby vtípek jakéhosi šéfredaktora (!) Šafra s náhrobkem prezidenta M. Z. -s křížem a cynickým textem...Až tak tak daleko jsme u nás po 30 letech s tou demokracií došli, že se vtipkuje se smrtí lidí? To si ani ti komunisté, kterých má každý plná ústa, nedovolili.Rv A srovnávat prezidenta Zemana se Stalinem, to se už úplně mimo diskuzi.

1 0
možnosti
Foto

Neřekla bych, že s vámi budu někdy v něčem souhlasit, ale stalo se. Dávám karmu. Viděla jsem kousek přenosu z pohřbu Karla Gotta a Zeman tam vypadal, jako když ho přivezli z ústavu pro mentálně postižené. Na svědomí ho mají ti, kteří ho volili.

2 2
možnosti
Foto

Dnes karma. A dodávám že jste mně předběhla Chtěl jsem napsat článek na téma, kdo vlastně Zemanovi křivdí. Ti co pravdivě podle vlastních očí komentují jeho stav, nebo ti, co jej, přese všechny zdravotní komplikace nechávají trpět. Problém je i v něm, v jeho sebestřednosti a přesvědčení, že se supermanem bez kterého se země neobejde. Jenže nevěřím že v jeho okolí není někdo kdo by mu neřekl " Miloši brzdi" Nemoc není ostuda, správně jste to napsala. Ostudou je, tvářit se, že na mně žádná nemoc nemá.

3 1
možnosti
Foto

Když jsem nedávno zaslechl informaci ředitele nemocnice, že pan prezident je zcela zdráv, tak jsem si řekl, že bych ani nechtěl vidět, jak by pan prezident asi vypadal, kdyby byl nemocný. Zdá se, že zasáhla prezidentova dcera Kateřina, která přiměla svého otce, aby nechal v nemocnici vyšetřit. Hrad se zřejmě snaží dát pana prezidenta trochu do kupy, aby nějak zvládl udělování státních vyznamenání 28.října. Přejít Vladislavský sál a nějakou dobu zde postávat může být dnes pro pana prezidenta možná i obtížně zvládnutelný úkol.

3 0
možnosti

Prezident má cukrovku s komplikacemi, kterou zřejmě přiživoval alkoholem a nevhodnou stravou. Má velkou kuřáckou zátěž. Celou kariéru měl sedavé zaměstnání, které zřejmě nikdy nekompenzoval adekvátní fyzickou aktivitou. Je mu kus přes sedmdesát.

Na tohle už jsou i zdatné lékařské kapacity krátké.Tohle je potenciálně fatální kombo. Jakž takž dohromady dají člověka s takovými nemocemi třeba v padesáti až šedesáti, když ještě má nějakou regenerační kapacitu. Ale tady už jsou škody napáchané.

6 0
možnosti
JT

To, že prezident chřadne je bez pochyby, to že se nechal ukecat a šel do té druhé volby kvůli svým (vyčůraným) spolupracovníkům, kterým kryje záda, je asi taky pravda. Měl myslel více na sebe a na své zdraví. Druhá věc je ta, že je pro něj důležitý 28. říjen a chce ho zvládnout, proto se "uklidil" do nemocnice. Co chystá dále, ví jen on sám (a Bůh) a to, že nechce odkrývat své karty, je logické. Teď spekuluji, chce vydržet do 15. listopadu, kdy oznámí svou rezignaci a tím svým nepřátelům vytře zrak! Samozřejmě je to jen má domněnka, která vychází z představy, co bych dělal já, být na jeho místě. Protože však na jeho místě nejsem a nikdy nebudu, si s tím jen takto hraju. Ostatně jako všichni pisálci tady.:-)

4 0
možnosti

Myslím si, že nemáte pravdu. Zeman nikdy nerezignuje, v to si může podat ruku s Babišem. A určitě nerezignuje před oslavami 30.výročí sametu. Nemůže si přece nechat ujít příležitost, aby zase neutrousil nějaký dehonestující bonmot na adresu demonstrantů roku 1989.:-/

13 0
možnosti
MV

nazor? co je tohle za slohovou praci?

3 1
možnosti
MK

Slohová práce? Spíš zmatek v hlavě. Stalin, Zeman, Klaus, Havel. Ještě chybí kapřík Trumpik.;-D

6 0
možnosti

Zeman zcela určitě není a nebude sám. Jeho nejbližší okolí si ho doslova hýčká, protože dokud je ve funkci, mají z toho všichni slušný "vejvar". Jeho kancléř v tom vede.:-)

11 0
možnosti

Pokud vás irituje Miloš Zeman v čele státu, pak vězte "bude hůř". Dalším prezidentem se podle všeho stane Jaroslav Kubera. V tomto náš stát začíná připomínat SSSR v letech osmdesátých (střídalo se to tam každý rok), než nastoupil do čela tehdy padesátiletý Gorbačov. U nás nic takového nehrozí, ostatně ani žádná osobnost v produktivním věku zde není (pokud neberete vážně kandidaturu pana Soukupa).

2 2
možnosti
Foto

Marku, díky za skvělý příspěvek. Soukupa vážně neberu, on se bere vážně dost sám a obávám se, aby se mu jeho přání nevyplnilo. Jak píšete, není tu žádná osobnost, ale to víme už dlouho.

0 0
možnosti
JL

Já nevím, v čem má paní autorka problém. Miloš Zeman vypadal hrozně už když byl zvolen poprvé. Jeho "hroucení se" stále pokračuje, i když rozšafně říkal v televizi, že má prostatu jako mladík a je mu fajn. Nikdo nejsme slepí a vidíme, kdy je kdo nemocný. Pochybuju, že by mu něco scházelo, jako prezident je jeho zdraví preferované a má plat asi 300 000 měsíčně, takže na léky má. Se zájmem sleduji jeho fyzický zánik, snad už přestane vykřikovat nesmysly a uchýlí se do Lán. Uplně nejlepší by bylo, kdyby nic neříkal. Ať odpočívá v pokoji.

5 0
možnosti
Foto

Pane Libeňský, to je trochu tvrdé, ne? Jsme přeci lidé, takže proč přát i někomu, kdo Vám nesedí odpočinek v pokoji, to se mi nelíbí, i když se jinak s Vaším textem a příspěvkem ztotožňuji. A děkuji za čtení.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik