Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Prosím, prosím, až se potkáme, buďte galantní, přidržte mi dveře, podejte ruku a můžete i pomoci s těžkou taškou. Já se na vás budu hezky usmívat a poděkuji vám s úsměvem a v duchu si řeknu - potkala jsem galantního muže, jsem šťastná žena :-)

2 0
možnosti
Foto

Rád dělám ženy šťastné a tak to risknu být galantní. Děkuji za přečtení

0 0
možnosti
JR

J52a78n 84R12á16ž

17. 10. 2019 19:38

Když jsem byl před pěti lety v New Yorku, tak jsem ve vchodě do výtahu umožnil jedné afroameričance aby mohla nastoupit. Kdybych to neudělal, tak by ji tlačící se houf mladých kravaťáků zřejmě přimáčkl k rámu dveří a do výtahu by se nedostala. Možná, že jsem se jí někde u ramen dotknul, ale bylo to letmo. Dostal jsem od ní facku a následoval sprška nadávek, kde jsem zaslechl sexist pig , tedy něco jako "sexistické prase". Výtah mlčel, až do doby, kdy vystoupila, pak se mne zeptali odkud jsem a když řekl že z Česka, tak se mi za tu Nánu najednou omlouvali.

Druhý záběr: Stopnul jsem si taxíka a najednou se vynořila latinoameričanka a snažila se tam na drzo vecpat přede mnou, tak jsem ji kolenem odstrčil, vlezl dovnitř a ona si klidně přisedla, usmála se na mne, zeptala se kam jedu, jestli může jet kousek se mnou a začala konversovat, jako by bylo vše OK. Nedivím se , že je zejména v NY tolik singlů.

2 0
možnosti
Foto

Co k tomu říci..ať tahle vlna k nám dorazí co nejpozději.

0 0
možnosti
JP

J46a22n 92P64a36v62l48í72k

17. 10. 2019 17:57

Vaše dilema lze operativně vyvážit, např. při galantním podržení dveří a ponechání přednosti vejít, protestuje-li dáma, mělo by stačit upozornění: "Pohni s sebou, náno, nebo tě tu ušlapou." Po vyjádřené nevoli, když uvolníte místo v hromadné dopravě, mělo by galantnost vyvážit: "Nemůžu za to, paní, že vypadáte starší než já." apod.

4 0
možnosti
Foto

Jasně vyvažovat, vyvažovat. Při chůzi po provaze to jinak nejde. Díky za přečtení.

1 0
možnosti
MG

Je to jednoduche:

a) budte galantny k zenam, ktore to od Vas ocakavaju - predavacky v samoobsluhe, vnucky, sesternice, netere, damy za postovou prepazkou, missky, modelky a vsetky zeny, u ktorych vidite, ze im primarne zalezi na ich vzhlade.

b) k zenam, ktore vo Vas nevidia muza, ale primarne cloveka (to rozpoznate podla reci tela) - sa kludne spravajte ako clovek. Nedrzte dvere, neposuvajte stolicku, nepusinkujte ruky. Tymto sposobom budu stastne a rady sa stretnu s Vami znova.

PS. Som v skupine b), keby nieco. :)

2 0
možnosti
PK

Zdravíme do daleké ciziny naší auditorku z PT:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 283
  • Celková karma 26,92
  • Průměrná čtenost 1546x
Glosátor dění kolem nás, který se pokouší hledat perličky na dně, i když tuší, že tam najde /většinou/ něco zcela jiného. Někdy se však zadaří.

Seznam rubrik