Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

iDnes Premium jsem zatím nezkoušela, protože jsem narazila na nezajímavé články. Ale i tak by mě zajímalo, jestli iDnes Premium placené je bez všech reklam, které brutálně zdržují načtení stránky. Máte s tím někdo zkušenost?

0 0
možnosti
Foto

Pro mne, jako pro blogera a autora článků jsou jakékoliv zpoplatněné články odkudkoliv naprosto bezcené. Proč? Protože se nedají použít jako odkaz na zdroj informací. Leda by chtěl autor své čtenáře finančně zatěžovat a to já nechci.

0 0
možnosti

Taky by mě zajímalo čím vám, Jiří, zdůvodnil Idnes stažení tohoto článku z HP. Já bych si vsadila na jedno ustanovení podle kterého lze stáhnout cokoliv.

2 0
možnosti
Foto

Já už asi vím, proč mi to zablokovali resp nepovolili zveřejnit. Asi to nedělá konkrétní administrátor, ale mají na to nějaký algoritmus, který zablokuje "nevhodná slova". To slovo jsem napsal v reakci na váš příspěvek a opět mi to napsalo, že redakce si nepřeje, aby se můj příspěvek objevil v diskuzi, protože je v rozporu s pravidly pro diskutování na tomto serveru a že si mám přečíst "Pravidla pro diskutování ..."

1 0
možnosti

Nejenom, ze nejsem ochoten za idnes premium platit. Uz nemam chut idnes vubec cist. Pred lety se zde daly cist zajimave informace, ale dnes? Bulvar.

5 0
možnosti
Foto

Docela bych se před pár hodinama vsadil, že váš blog nikdo nemá důvod stáhnout do soukromých. Zdá se ale, že se tak stalo. Na hlavní stránce jej nemohu najít. Napsal vám někdo nějaké zdůvodnění. Osobně to považuji za nehorázné barbarství.

4 0
možnosti
Foto

Dobré ráno, to jako vážně? Vůbec o tom nevím. Nikdo mi nic nedal vědět i když jsem to víceméně čekal ;-)

1 0
možnosti
Foto

I11v27a43n 87M82a80r79e77k

17. 10. 2019 19:22

Cena nebude mít konkurenci. . . . .A ke každému videu před ním, čtvrtá reklama jako bonus zdarma. "děkuji, nechci". ;-(

4 0
možnosti

D14a13v95i90d 29H77o62r19á91k

17. 10. 2019 19:08

Já tedy jsem z nové rubriky "iDnes Premium" skutečně unešen, a nemohu vždy ráno dospat abych hned ráno otevřel nové a nové článečky, které jsou tak literárně i obsahově překrásné a zajímavé že se od nich odrhnout nemohu a čtu je stále a stále dokola. A to navíc se mi ještě hromadí na e-mailu informace "iDnes Premium", které ani otevírat nestíhám.

Skutečně, je to až neskutečné co pro nás čtenáře redakce společnosti MAFRA dělá.

...a tak nevím zda jsem ten pravý, který by si zasloužil až tak komfortní péči ze strany poskytovatele zpráv a informací a tak až nastane ta doba, kdy bych měl za toto platit, sice zanedbatelný poplatek, tak z vrozené skromnosti tuto péči patrně odmítnu a jiným přenechám.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS