Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Dotaz, kde je blog čtyři dcery a žádný syn? Nebo jak se to jmenovalo?

1 0
možnosti
MK

Skončil jako mnoho jiných jejích blogů - v koši. Statečná paní K. opět neunesla negativní ohlasy a blog odstranila.. Jeden jí napsal, že je to její už 8. blog o K.G, já jí zkopirovala část z jejího blogu z 13.10, kde píše, že už by se mělo s psaním o K.G. přestat, jiní jí doporučili psát o jiných tématech..... a tak se asi opět brzy dozvíme, jak ji Češi štvou, jak ji štve pokladní, protože se neusmiva, jak je v Řecku nádherně, všichni pratelsti....;-D

4 0
možnosti
JK

Její manžel je psychicky nemocný. Takže jeho slova nelze brát vážně.

0 0
možnosti
JP

J44a43n 83P76a96v65l61í93k

17. 10. 2019 16:20

Bertramka je klasicistní usedlost na pražské Smíchově, která na konci 18. století patřila manželům Duškovým (operní pěvkyně Josefina a skladatel F.X.Dušek), přátelům Wolfganga Amadea Mozarta. Dnes je v objektu Památník Wolfganga Amadea Mozarta a manželů Duškových. Mozart pravděpodobně během svého pobytu v Praze vilu příležitostně navštívil, Karel Gott byl možná někdy návštěvníkem památníku, nikoliv obyvatelem. Název Bertramka je podle prvních majitelů objektu manželů Bertramových.

0 0
možnosti
MV

Myslel jsem, že už ze slušnosti by neměl být Gott tématem. Kor takhle bulvarnim.

5 0
možnosti
Foto

Marku, je to marný, je to marný...

3 0
možnosti
RE

Třeba Fin bojuje za to, že ji upozaďovali. A pozor, jsou udatní! Mají SISU!!:)

0 0
možnosti
VB

Hitler, Stalin, Putin, méďa Pú z Číny aj. - bohužel je na téhle planetě příliš diktátorů, kteří si chtějí polepšit na úkor souseda (anexe Krymu, porobovaný Hongkong aj.). Někdy se ptám, proč je na naší planetě tak silné a rozsáhlé zlo? Vyspělé demokracie dodržující konvence a zákony zůstávají stále v nepatrné menšině, a i v nich je riziko, že lidé zvolí své zástupce do vlády a parlamentu chybně. Pokud jde o Gotta, kdosi řekl, že chce věřit, že je ve skutečnosti mimozemšťan, který u nás splnil svůj úkol a vydal se nyní dál, ale může být naděje, že se i na nás občas znovu odněkud podívá. Já bych navíc preferovala, kdyby Bůh, vesmír či mimozemšťané dokázali svým působením "upozadit" neslušné a zlé jedince a dát více sil těm slušným.

0 0
možnosti
MB

Zkušenost Řecka s Tureckem je zřejmá. Cosi podobného, jako Pobaltské státy s Polskem se SSSR. Dobře je to vidět na plnění závazků 2% HDP k obraně. Pak závazek přeplňuje právě Řecko 2.27%, vyhovují uvedené státy. My si vedeme udatně - 1.4% ! Jako blízký cíl ! ... AB mazaně vysvětluje, že podíl HDP roste) ...

J. Bohdalová, nechtěně otevřela Pandořinu skříňku. Karel, jako muž rozsévač. Zde vyšlo nejméně 25 blogů - Nikdo pietně nesdělil fakt. Tj., že jeho žena je mladší, jako nejstarší dcera ! Má čtyři holky - berou se ovšem "Pouze dvě", ty nejmenší. Pochopitelně jde o bytostně intimní - Jeho model. Jak je vypořádal ...

Bertramka je dávno napsaná na majitelku Ivanu. To ovšem vůbec nezabránilo A. Kováczové, aby tam dorazila a zanechala rudou růži s milostným vzkazem: "Goodbye, Amore, Alice". No já nevím, být Ondřejem Havelkou, tak ji asi narazím buben orchestru na hlavu ! Jinak máte pravdu, Kája toho pospojoval docela dost ! ... :-)

2 0
možnosti
Foto

Miroslave, asi to bude jediný kladný diskuzní příspěvek. A za to Vám moc díky. :-)

1 1
možnosti
LV

Pisete neni co dodat. Naopak. Nerekla jste vlastne nic. Chci napsat clanek na svuj blog, takze se nebudu tady rozepisovat. Jen bych rad rekl, ze jsou to fanaticti fanousci Gotta /a on za ne nemuze/, kteri delaji cely problem. Nikdo nesmi rict svuj negativni nazor na nej, a I kdyz napise - uznavam, mel skvely hlas, ale ... hned rvou, zavidis mu penize, talent, atd. Proste ne kritici Gotta, ne ani tak Gott sam, ale zfanatizovani zboznovatele delaji cely problem, a snazi se ostatni urvat - V JEDNOHO GOTTA VERITI BUDES. Dal to rozvadet nebudu, jen jste jinde napsala - vsichni ho meli radi. K tomu se snad neda nic rict. Myslel jsem si o vas, ze objektivne hledate pravdu, jenze to nedokazete. Hledat pravdu znamena sbirat fakta a I kdyz to nesedi me predstave, proste ji priznat, I kdyz jsem se mylil.A kdyz nekdo tvrdi, mel jsem 4 dcery, pak se k nim mel taky jako se otec ke ctyrem dceram stavit. Neco jineho by bylo, kdyby uprimne rekl, no ty dve, takove ulety to byly.

2 0
možnosti
Foto

Ladislave, já jsem u tohoto článku žádné fakta nesbírala. Tím, že jsem napsala o "Finovi," jsem upozornila na ty zbývající dvě dcery, kterých si nikdo nevšímá. A kdo to umí takto přečíst, tak to přečte. Ale vidíte sám, já ty blogy o Gottovi nečtu, je to stále stejné. Ano, já jsem si ho vážila, ale fakt, že na dvě starší dcery se pozapomnělo je čistě jeho problém, potažmo Ivanky, která mohla velmi krásným způsobem na ně upozornit. Nemyslíte? I tak děkuji za čtení.R^

0 1
možnosti
Foto

Dobrý den, nesmíte ten bulvár tak hltat. Předně tu Bertramku nikdo nemůže jako součást dědictví uvést, protože v době smrti nebyla už Gottovým majetkem a pak, bulvár je bulvár a co slovo to lež.

3 0
možnosti
Foto

Dobré ráno Martine, možná jsem jediná, která nehltá žádný bulvár, podtext, resp. mezi řádky bylo něco jiného. A přeji krásný den.

0 2
možnosti
Foto

Agrese Turka je důvod k psaní a jednání. Ta druhá část je přitažená za vlasy a i kvůli čtenosti je to (jemně řečeno) nepatřičné a zůstanu-li decentní, tak ještě musím říct, že mi to připadá jako hyenismus.

Tohle se vám moc nepovedlo. Rv

7 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik