Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53i24r45i 92T83i51c14h18y

16. 10. 2019 18:17

Diky za informativni clanky, ale obavam se, ze bezni obyvatele "zapadu" jsou jiz tak zblbnuti levicackou liberalni propagandou, od detskeho veku ve skolach, ze nejen takove informace nevnimaji, ale je I odmitaji.

3 0
možnosti

Tak dlouho budeme otalet s hledanim reseni teto situace, az uz nebude zadne mirove reseni, pokud budeme chtit prezit. Pritom je vse vyreseno, mame platne zakony, hranice, armadu, staci jen tvrde uplatnovat soucasne pravo, nic vic, nic min!

3 0
možnosti

...Evropané se stále ještě mohou sami rozhodnout... tato slova z článku bych neoznačil dobrou zprávou na rozdíl od jejich autora. Ano, toto platí. Ale již to v těch jmenovaných zemích nepůjde zrealizovat "po dobrém", ač bych se rád mýlil.

1 0
možnosti

Někteří Evropané se ještě mohou rozhodnout, ale pokud neexistuje reálná politická síla, která bude to jejich rozhodnutí respektovat a prosazovat, tak je jim to rozhodnutí téměř k ničemu, ale kdoví, třeba nás i politiky budoucnost překvapí - obávám se však, že to překvapení rozhodně neproběhne po dobrém.

A některým Evropanům už ujíždí demografický vlak, demografie je neúprosná...

7 0
možnosti
  • Počet článků 238
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1728x
Douglas Murray: „Pokud nemáte kontrolu nad svými hranicemi, nemáte smysluplné imigrační zákony a nemáte právo nepouštět lidi do vaší země, tak vlastně žádnou vlastní zemi nemáte."

Douglas Murray: „Ke konci života většiny dnešních obyvatel Evropa už nebude Evropou a její národy ztratí to jediné místo na světě, jež nazývaly svým domovem."

„Tam, kde začíná ideologie, končí zdravý rozum."