Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to obraz dneška. A to je ještě klika, že jste se neprocházel po ulici. Zahleděnost do mobilů stojí na ulicích poslední dobou čím dál tím víc lidských životů. Bohužel.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Ano, mobil nade vše. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
VK

kdo chce navazovat konverzaci, naváže ji. kdo ne, hledí si svého /mobilu/laptopu/knihy. na tom nevidím na rozdíl od vás nic negativního.

0 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Třeba máte pravdu, ale 8 hodin bych to nedal. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

Vidíte a já v sobotu jela z Brna do Prahy žluťákem, a v kupé se nás 6 až do Prahy skvěle bavilo. Oni se tedy někteří znali, možná to bylo tím. Ale po dlouhé době jsem si na mobil ani nevzpomnela:-)

3 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Jééé, to Vám přeju. A jde to že? Chalupský Pavel

0 0
možnosti
VF

Moje "přeplněné kupé" byl nemocniční pokoj. Vpravo příjemná spolupacientka, vlevo ubrblaná herdekbaba. Využila jsem slabou nedoslýchavost na levé ucho a stále jsem se levé sousedky ptala "co jste říkala", "nerozumím", "jak,prosím"....až zmlkla. Ta pravá sousedka byla dobře slyšet.;-) Kdoví, jací byli mlčící spolucestující. Třeba jste měl štěstí, že nemluvili.

2 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Kdoví, ale neměl jsem tu možnost je poznat. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
Foto

J93a54n11a 59M77a50j41o94v32á

15. 10. 2019 7:59

Dělala jsem to vždycky. Dřív jsem do do vlaku brala knížku, teď čtečku. A nejvíc se mi líbí, když si mohu rezervovat sólo sedadlo v otevřeném vagónu.

Vlak je pro mě prostě dopravní prostředek,rozhodně ne místo pro seznamování. Nejspíš v tom nebudu sama :-)

3 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za názor. Chápu Vás, pokud míníte cestu vlakem jako místo k seznamování. Seznamování jako balení holek? To bych možná pochopil, ale věřím tomu, že byste dotyčnému hned dala jasně najevo co a jak. Je ale i seznamování jiného druhu. Po tom jsem těch 8 hodin toužil. Chalupský Pavel

0 0
možnosti
MB

Tleskám Vám ! Doufám, že jste žádal slevu na lístek, kterou jste nechtěl zadarmo. Možná, že by větší zábava byla na onom pověstném uhláku, kde těžební nerost by byl hovornějším ! ...

Kdysi jsem očetl tlustospis - D. Browna - Leonardova šifra, (zfilmováno). Tam je stať, kdy "Moderní člověk mluví s farářem" - Váš svět je zaostalý, ponurý a archaický. My máme mobily, notebooky - spojujeme se ihned a dokonce s tváří volaného i za oceánem ! Církevník se zamyslí a říká - No to je pravda . Jste blízko - Mají ovšem lidé k sobě blíže ? ... :-)

4 0
možnosti
PC

Zdravím a děkuji za Váš názor. Teď tleskám já VámR^ Chalupský Pavel

0 0
možnosti
  • Počet článků 706
  • Celková karma 12,31
  • Průměrná čtenost 369x
Zápisník vnitřního zpravodaje.

Pracoval jsem 31 let jako policista. Tuto práci jsem vnímal jako službu pro občany. Po odchodu od policie jsem se začal hlouběji zamýšlet nad podstatou lidského bytí a života na Zemi, vztahu k přírodě, vztahům mezilidským a partnerským. Nechci kohokoliv poučovat, jenom nabízím jiný, trochu neotřelý pohled na daná témata.

Seznam rubrik