Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kapřík z internetu vypadá líp než Donaldík Trumpů

14. 10. 2019 18:59:50

Ta jeho pusinka kapříka a ty zuby, které mě vždy vyděsí, mi připomínají amerického prezidenta..... Nemůžu se na něho dívat, protože mě irituje ten jeho divoký účes, který je nad ušima spláclý nějakým gelem, kolem hlavy ma vyfoukanou ofinu ala Čalfa, která je tuty nalakovaná, protože by mu jinak nedržela.

Zdroj: https://katerinakaltsogianni1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=731681

No, tak to je hodně ubohé. Posměšky, urážky, asi to patří k vaší každodenní činnosti. Tak snad se vám včera dobře usínalo.... Rv

6 0
možnosti

Pani Kaltsogianni. Vase uvaha nad vzhledem muze ve veku 74 let, ukazuje vasi inteligenci zeny. Take uvaha nad rozhodnutim americkeho volice pri volbe 2016, ukazuje na vasi chudobu v mysleni. A vase dedukce o Cypru, je ukazkou vasi neschopnosti byt vdecna, ze Recko po WWi ziskalo zase svobodu, prave s pomoci tech idiotu (podle vas), kteri voli sveho prezidenta a nedivaji se na jeho ridnouci hlavu od vlasu.

Proste uzasne!!!

2 0
možnosti

Paní Kateřino, možná mi to osvětlíte. Řekové s muslimy nemají historicky dobrou zkušenost, stejně jako většina balkánských zemí. Nechápu, jak je možný, že se v Řecku nenajde obdoba Mattea Salviniho, politika který řekne "a dost". Nebojí se vaši krajané, že s tisícovkami muslimů se budou muset nakonec popasovat Řekové sami? Děkuji za odpověď.

2 0
možnosti
Foto

když tam USA zasáhnou, bude to špatně, pokud ne, nadávat na ně budou zase jiní.

P.S. mátte tam hrubky.

6 0
možnosti
Foto

Jj, máte pravdu, opravila jsem dvě čárky, hrubky jsem nenašla. Kde? Díky, dnes mě bolí šíleně hlava, možná je přehlížím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik