Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mne na letišti nikdy nikdo nešikanoval, protože moje dobromyslná tvář jakékoliv podezření vylučuje. :-)

1 0
možnosti
Foto

"Mějte na paměti, že ti o kterých si myslíte že vám jen znepříjemňují život a buzerují vás prohlídkami, že oni dělají svou práci proto, aby vy jste v pořádku doletěli do cíle své cesty a svou dovolenou nebo služební cestu si užili co nejlépe. Nakonec vždy jde o to, že nemáte co skrývat, takže těch pár minut nepohodlí snad je možné přečkat s vědomím, že na konci cesty na vás nebude čekat rakev a nebudou sbírat po okolí vaše ostatky." ;-€

Tenhle stokrát omílaný canc mě vždycky vytočí nejvíc. I kidy podobného typu "v tom poletíte vy".

Nemám zájem o znepříjemňování cestování. Tuhle práci dělají většinou agilní, nevychovaní idioti. Jejich problémy mne nezajímají a nezajímá mne, že přenášejí svoje nálady do své práce.

Všechno se dá dělat dvojím způsobem. Pro pohodlí lidí a pro pohodlí svoje. Což je bohužel zpravidla neslučitelné v jedno. Takže si tito "kontroloři" většinou ulehčují práci chováním vůči lidem stylem, který je na facky.

Jedině, kde jsem zažil bezezbytku slušné chování při svých cestách, je část východní Asie.Tam je to prostě profesní a profesionální standard. A to i v případech, že jste se "provinili" třeba zapomenutými nůžkami, tak jsou k vám zdvořilí.

Jinde vás rovnou podezírají jako nějakého gaunera a tím "dělají svou práci," že?;-€

1 4
možnosti
Foto

Jsem rád že jsem vás vytočil pane Faltýne

5 1
možnosti

Neprijemne?To jeste autor nema zdani jakymi neprijemnostmi prochazeji lide s umelymi (kovovymi) klouby. Ty automaticky aktivuji varovny piskot, a jejich majitele se musi podrobit navysost neprijemnemu ohmatavani stehen, kolen atd. Casto neprijemnymi osobami, bohuzel moznost se tomu vyhnou, neni.

1 0
možnosti
Foto

Mám zdání a tak vím, že každý člověk, kdo má voperovaný kus kovu to má nahlásit předem. O žádném prohmatávání stehen jsem nikdy neslyšel a upřímně, ani nevím, co by tím kdo zjistil. Lidé s kovovými implantáty chodí na rentgenový rám

2 1
možnosti

I61v42a21n44a 68L89a17n25c19e

14. 10. 2019 16:42

Karma za článekR^R^R^ a Santiano "Land of Green"R^R^R^

2 0
možnosti

svatá pravda... jak to řekli jednomu mému rozhněvanému spolucestujícímu na letišti v Tel Avivu... "... v tom letadle poletíte Vy..." ;-)

5 0
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy