Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po celý život provázel vás a mnohé jiné, pro mnohé další byl zase nevkusným, "přeslazeně" sentimentálním zpěvákem, o kterého kde kdo zavadil jen proto, že byl slyšet téměř všude. A mnoho let. Po technické stránce měl ale hlas brilantně vypilovaný, vydřený.

Já osobně nemám důvod na něj vzpomínat jako vy.

0 0
možnosti
JK

Gott do nadace interpo vstoupil jen čistými úmysly. To že tu nadaci zkazil Mrázek pochybným financováním za to GOTT NEmohl. Takže bylo nejlepší, že odtama odešel.

0 0
možnosti
AA

Napsal jste to moc krásně

0 0
možnosti
PK

Nic proti KG nemám a nevím jaká špína by musela vylézt, abych něco mít začal. Asi krásně to řekla ve své řeči paní Bohdalová že chyby dělal, jako kdokoli z nás.

Nijak zvlášť mi nevadilo, co se dělo kolem jeho pohřbu a řekl bych, že celá akce proběhla nakonec důstojně.

Snad jediné co mi vadilo bylo až fanatické chování některých jeho příznivců na sociálních sítích. Pro sebe jsem si je pojmenoval sekta Karla Gotta. Kdo vyjádřil sebemenší pochyby nad životem a dílem tohoto skvělého zpěváka, byl okamžitě nenáviděn. A to tak, že to bylo nechutné.

Toť můj příspěvek netýkající se až tak toho co píšete. Ven to muselo a pro vás karma. Myslím že jste to vystihl střízlivě a slušně.

1 0
možnosti
VH

Karma za mě, střízlivě zhodnocené a i na Kryla a Nohavicu mám podobný názor. Histerie kolem úmrtí KG byla až nemístná, leč on to už naštěstí nevnímal...

0 0
možnosti
KT

Vidíte, já vím, jak jsem se zachovala, protože jsem to zažila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1928x
Jsem "obyčejným" člověkem, stejně jako všichni okolo, který ve svých 38 letech okusil život ve třech regionech naší vlasti.

Seznam rubrik