Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

K závěru, že nas prezident už je totálně marný není žádná nenávist potreba;-D

4 0
možnosti

L83u88k25a64s 63F63i40k63r

14. 10. 2019 18:22

Milos a Zubata jsem neznal - diky za seznameni. Ta pisen na zEmana sedi.

2 0
možnosti

P43e15t72r 41B55u37r43i62a32n

14. 10. 2019 18:50

I na mě je ta písnička docela jarmareční šmíra a ještě k tomu nevkusná. A to jsem fakt bohém a smíšek pro každou srandu.

1 0
možnosti

P94e21t14r 79B67u70r29i16a15n

14. 10. 2019 17:17

Dnešní představitelé bývalého českého disentu se velmi často snižují k tomu, že v médiích hlásají nedůstojné své osobní postoje -a vesměs jen averze a urážky vůči osobě Miloše Zemana. Na místo toho, aby tito staří lidé vyšli ze stínu minulosti, radovali se z toho, čeho dosáhli, čeho se přímo zúčastnili a zač bojovali...

Zdroj: https://krusic.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=731624

To je text jak z doby normalizace. Dál jsem neměl sílu to číst.;-D

P.S. je hezké při adoraci Zemana kritizovat osobní postoje jiných jako nepřípustné.

8 1
možnosti
Foto

závisti vůči osobě Miloše Zemana, jehož osobnost byla předurčena k tomu formulovat vize obrody v české zemi. Tohoto úkolu se může zhostit ten, jemuž byla dopřána míra vysoké inteligence, schopnosti ovládat politické umění, schopnosti myslet a vést dialog napříč celý světovým politickým spektrem. Do popředí se musel dostat člověk, který na to má. Člověk, který nezůstal zalezlý ve své minulostní slávě

Zdroj: https://krusic.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=731624

mně se líbí skoro všecko, fakt:)) ale nejhezčí je slovo zhostit...mě ta jeho skromnost a pokora někoho pozvaného a přizvaného ke správě země vždycky hrozně dojme:))) źe byl předurčen, bych mu opakovala. Udělá mu to radost. Zároveň musím říct, že já, co Vás semtam i podpořím, jsem teď ve stádiu obrody svých vizí. Hezký den.

3 0
možnosti

Paní Radko, vám dlužím velké poděkování - viz diskuze pod blogem pana Turnera( o víkendu). Díky, vážím si tohoV.

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, já ten problém vidím v tom, že vy si nechcete připustit, že Miloš Zeman je jen člověk, ouřada a jako takový prostě je a bude terčem útoků. A není sám. Totéž se dělo když byl president Husák, i když tehdy pochopitelně jen potají. Dokonce i divadlo na provázku muselo změnit název z původního Husa na provázku. Po roce 89 se mnohem nechutnější útoky děly i na Václava Havla a po něm na Václava Klause. Není tedy důvod, proč by se nemohlo útočit i na Zemana. Musí to mít ale úroveň. Osobní urážky a zesměšňování jsou samozřejmě známkou duševní poruchy toho, kdo je šíří. Nicméně kritika je vždy nutná. A dělat ze Zemana někoho nadpozemského užitečné rozhodně není.

7 0
možnosti
Foto

Karel Gott řekl, až žije pan prezident, dost se mi to líbilo a věřím, že to tak cítí všichni lidé dobré vůle. Beatko, nezlobte se na mě, že si dnes tu Hutkovu písničku nepustím a nevím, pustím-li si ji vůbec někdy. Dnes ale určitě ne, je překrásný den a nechci si ho kazit. Přeji všem také krásný den a ať žije pan prezident R^:-)

2 2
možnosti

Jako kolovrátek. Pořád dokola. Přitom jste to hlavně vy, kdo tady srší nenávistí proti všem, kdo si dovolí zkritizovat vašeho guru.:-/Rv

14 0
možnosti

Jen opravdu slepá osůbka jako vy nedokáže posoudit, že právě ta zloba, nenávist a sprostota nejvíc rozkvetla za poslední roky bačování nynějšího nájemce Hradu....už jeho první slova po volebním úspěchu, že ti co se ho odvážili nevolit, budou teď konečně držet hubu, mluví za vše...přitom 5 milionů voličů toho nešťastníka nevolilo... ani za kontroverzního Klause nebyla ve společnosti tak odporná nálada jako teď a z velké části za to může právě Zeman

20 2
možnosti

Za "blbou náladu" nemůže Zeman, ale především média (dnes už v podstatě pouze bulvár, a to bez výjimky), která nám (často účelově a vytržené z kontextu) slova politiků servírují. Ale taková je doba, lidé to chtějí, jinak by si ty noviny nikdo nekupoval a TV by měla nulovou (minimální) sledovanost.

1 13
možnosti

Kus pravdy máte a velký. Ale není za tím nenávist, ale jen představy, že prezidentem musí být ideální člověk podle jejich představ a vlastní nereálná představa o politice a politicích. Vlastně je to jen o tom, co a jak by kdo dělal, kdyby by prezidentem on. A ostatní dokonají emoce, jejichž důsledkem jsou nepřiměřené subjektivní soudy.

3 8
možnosti
Foto

Ano, emoce. O nich paní K. píše. A ty vznikají po procesu, jenž proběhne v hlavě na základě pouhých dojmů, lží, polopravd nebo pravdivých informací vyhodnocených buď předpojatě nebo objektivně.

Kolik lidí je tak hloupých, že je pro ně přijatelný jen člověk nadpozemských kvalit nebo totožný s jejich ideálem? Opravdu mají tak nereálné představy? Takže by je dozajista musel zklamat každý? Není Váš komentář jako řešeto? Opravdu "ostatní dokonání emoce" ? Nemůže se člověk vyjádřit kriticky, i když je něčím nebo někým značně unaven a znuděn - tedy téměř bez emocí?

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS