Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ach ta Plzeň, tam se dějí věci....

0 0
možnosti
BV

"Věci" se dějí všude... Plzni bych nevyčítal, pokud se tam děje něco kontroverzního... koneckonců i za toho Hnídka přece drtivá většina Plzeňáků ani trochu nemůže...

0 0
možnosti
AM

Karma. ČT zoufalá demagogie demoblogu, zbytečné komentovat.

5 1
možnosti
AM

Pro p. Veverku. Proč se zdržuje psaním kopy blábolů a raději neposloucháte od rána do večera ubožáka Hutku, který za 30 let demokracie vytvořil velké H.

5 2
možnosti
BV

A proč vy, pane Mahovský, raději místo tohoto zcela zbytečného příspěvku, se raději nepokusíte rozporovat mé tvrzení ohledně nesmyslnosti páně Nožičkovy kritiky pana Hutky? To, že jste můj příspěvek označil za "kopu blábolů" rozhodně není argument. Takže vám mohou doporučit, abyste příště místo naprosto zbytečného a nic neříkajícího napadání názorového oponenta, zkusil oponovat. Pokud to uděláte, je možné, že z té diskuse pak nevyjdete tak špatně jako teď - kdy jen bez jakéhokoli protiargumentu napadáte. Přemýšlejte o tom.

0 0
možnosti
BV

Pan Nožička pod svým nejnovějším blogem neumožnil diskusi, polemizuji s ním proto v posledně jím otevřeném diskusním prostoru pod jeho blogem, tzn. zde.

>>Kolik nenávisti musí v tomhle člověku být, když si takové vyjádření neodpustí ani v den, kdy se s naším nejpopulárnějším zpěvákem, který byl díky svým uměleckým kvalitám uznávaný i v řadě zahraničních zemí včetně Německa, loučí jeho rodina i mnohé významné osobnosti ze světa kultury, politiky či sportu?<<

Zdroj: https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=732103

No, já bych neřekl, pane Nožičko, že by v tom vyjádření pana Hutky byla obsažena nějaká "nenávist". A v tom samotném vyjádření už vůbec ne - pouze si v něm dovolil být k panu Gottovi kritický - nic neslušného nebo dokonce nenávistného v tom vyjádření pana Hutky opravdu neshledávám. A že se k panu Gottovi vyjádřil v době kdy zemřel? V té době se k němu vyjadřovalo velké množství lidí - a v těch velmi pochvalných komentářích vůbec nemluvili o páně Gottových kontroverzích (nevyčítám jim to, pouze konstatuji) - nevidím proto nic špatného na tom, když pan Hutka naprosto slušně tyto "oslavné ódy" zkorigoval. A kdy to měl udělat jindy než v době, kdy se o Gottovi tak intenzivně veřejně hovořilo?

Anebo - pokud by snad někdo skutečně považoval to vyjádření pana Hutky za "nenávistné" - pak by musel být nenávistný i ten páně Nožičkův blog (odkaz viz výše), ve kterém se "nenávistně" obořil na pana Hutku. A navíc bych řekl, že pan Hutka byl ve své kritice pana Gotta mnohem korektnější než pan Nožička v kritice pana Hutky. Přesto se ale nedomnívám, že by ta páně Nožičkova kritika byla "nenávistná" - a tím spíše pak není nenávistné ani to vyjádření pana Hutky. Takže sečteno, podtrženo: Mýlíte se, pane Nožičko. A navíc jste tam pod tím blogem, ani neotevřel diskusi - a i to o něčem jistě svědčí. Že byste i vy věděl, že byste si tam nebyl schopen svůj názor na pana Hutku obhájit?

3 2
možnosti
BV

Vzhledem k tomu, že jistí "pedagogové" byli v nedávné minulosti schopni takhle velké míry servility (zdokumentované tak, že je nade vši pochybnost zřejmé, že to je pravda) k Miloši Zemanovi:

https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/skola-odmita-kritiku-kvuli-pripravenym-otazkam-pro-zemana.A160201_184308_domaci_jkk

- umím si i představit, že nějaký jiný "také pedagog" mohl skutečně "nožičkovsky zavtipkovat" způsobem "pamatujte na to, že máte před maturitou, tak ne abyste se ptali na něco, co pan premiér nechce slyšet".

Více jsem toto téma zpracoval v obsáhlejším příspěvku, který mi však Nožička bezdůvodně smazal. Nehodlám se však zde s ním "přetahovat" tím, že bych ten příspěvek sem vkládal znovu - Nožička mi za to opravdu nestojí - takže kdo by měl zájem, může si o tento příspěvek napsat na bedrich.veverka@seznam.cz

A všem slušným diskutérům přeji hezký den.

1 1
možnosti
JN

Aha, takže kvůli tomu, že před více než 3 lety byli někteří učitelé Střední vinařské školy ve Valticích příliš horliví při přípravě besedy s prezidentem Zemanem, tak z toho dle "veverkovské" logiky zřejmě automaticky vyplývá, že učitelé z SPŠ Plzeň byli horliví ještě víc a dokonce vyhrožovali studentům, že v případě nepříjemných otázek na Babiše budou mít problém u maturity. ;-)

Já s panem Veverkou o tom již dále polemizovat nebudu, pro soudné diskutéry zde pouze dám odkaz na stránky plzeňské školy, kde její ředitel vydal k celé záležitosti jednoznačné prohlášení:

https://www.spstrplz.cz/files/files/Aktuality/a-babis/prohlaseni_reditele.pdf

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JV

S tím příběhem jsem se seznámila, až když ředitel školy v ČT uvedl, že zvažuje žalobu ve věci poškození dobré pověsti školy. Zaujalo mě, že dokonce dotyčná pracovnice ČT měla údajně "propašovat" na uvedenou besedu jakéhosi zde nestudujícího mladíka, snad prý ze skupiny milion chvilek. Tak to je "hustý"! Budou potom vůbec někam pouštět televizní štáby bez důkladného prověření ochrankou? To jsme to dopracovali.:-(

6 0
možnosti
JK

Údajně, jakéhosi, snad, no to jste to teda dopracovala po důkladném prověření.

1 1
možnosti
AM

A71d79a62m 65M98a81l51ý

15. 10. 2019 8:20

Ředitel Babiše nepozval.

Návštěvu Babiše a "debatu se studenty" škola dostala rozkazem.

Studenti šli diskutovat s premiérem dobrovolně a nadšeně.;-D;-D

0 0
možnosti
JK

J62o77s98e78f 67K45l62a38t

14. 10. 2019 23:21

Nevím, nebyl jsem u toho, ale předpokládám, že ministerský předseda pojede navštívit školu, která je mu nakloněna.Já tentokrát víc věřím televizi.

2 0
možnosti
LC

Nóó ... jestli České televizi tu reportáž posvětil Ústav nezávislé žurnalistiky, tak to bylo v cajku, né? ;-)

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS