Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

No tak bude Slávka (či jiný klub) bez peněz! Co se stane? Zboří se svět, když zase nebudeme hrát poháry?

Samozřejmě, nic nezmění ani obsah smlouvy Praha - Peking.

Prostě klademe moc velký důraz na věci, které za to nestojí.

0 0
možnosti
MK

M39i38l73a79n 44K41e26s45l

13. 10. 2019 21:21

Hřib,ten to umí.Za krátkou dobu,co je primasem pražským se mu povedlo nakrknout Babiše,Zemana,Putina a strýčka Si.Pražská doprava kolejová i nekolejová j je ve psí.K její obnově bude potřeba vela korun.Korunám velí a možná,že i další období bude velet premiér Babiš.Praze dá jen to,co podle regulí musí.Ani korunu navíc,to na smělé plány stačit nebude.Zeman zatím jen straší,Putin zatím sbírá hřiby v tajze a strejda Sí,ten nezapomíná a neodpouští.S napětím se čeká,co vymyslí.Tak to vypadá,že se v Prágru chystá další funus,tentokrát politický.

1 5
možnosti
LV

Takže podle Vás je lepší držet hubu a krok, hlavně že bude na nové metro? Za a) Čína ještě nedala prakticky ani korunu do něčeho nového, pouze skupuje to, co vytvořil někdo jiný, a za b) právě na příkladu Slavie se ukazuje, jak to s těmi čínskými investicemi doopravdy je. A ještě za c) Zatím se jedná jen o výrok čínského vlezdo............. (doplňte si sám) Miloše Zemana. Čína ještě žádné kroky nepodnikla. Navíc Slavia je dnes docela sledovaná, kdyby jí číňani zařízli, moc by si tím v Evropě z hlediska image nepomohli. Tím netvrdím, že se to nemůže stát.

5 0
možnosti
MK

Jsem slávista, ale zároveň stojím za primátorem Hřibem. Bez peněz, které jsou provázena ultimáty, se musíme a můžeme obejít. Nestane se nic hrozného, když se Číňan stáhne. Pouze trochu zchudneme, ale to není nic, na co bychom už nebyli zvyklí. Slavia přežila klinickou smrt už několikrát, přežije i teď.

Navíc se v současné situaci krásně odkopal prezident Zeman. Není to tak dávno, když tvrdil, že dosud nikdy neustoupil žádnému ultimátu. Snad by měl národu vysvětlit, proč od této zásady ustupuje právě nyní a ještě dělá čínským vyděračům mluvčího.

9 0
možnosti
Foto

Je to zásadní otázka, jestli je podstatnější princip nebo prachy. Z historie víme, že pokud byly akcentovány prachy, stálo to nakonec neskutečně více. Musí si každý položit otázku, jestli je lepší Barcelona v Edenu nebo méně transplantací orgánů z nepohodlných.

Tak zní problém.

9 1
možnosti
Foto

I s lidožrouty by se mnozí domluvili na zajímavých transakcích, pokud by porcované oběti byly dostatečně cizí.

2 0
možnosti
PL

P89e33t94r 14L63a82n25g35e68r

13. 10. 2019 17:30

Za mne je to pro váš clanek karma. R^

0 2
možnosti
PK

Pokud kapitál odteče, odejdou špičková hráči a vše se vrátí do svých kolejí. Sparta se postaví na nohy, bo Křéťa přitlačí a Viktorka znovu opanuje špičku ligy. Jen fotbaloví fandové budou muset zase pár let počkat, než bude možno vidět v Praze špičkové kluby Evropy.

1 0
možnosti
Foto

Fanoušci špičkové pery také musejí jezdit do Vídně a muzikálu do Londýna a New Yorku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 114
  • Celková karma 36,02
  • Průměrná čtenost 1615x
Původ: Středoevropsky smíšený, Orlické hory

Vzdělání: Ekonomie

Profese: Projektový manažer

Koníčky: Historie, psaní beletrie, cestování

 

Seznam rubrik