Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Píšete v perexu, že: "jezdím většinou tam, kam se běžný turista nechystá".

Budou tedy i články o takových destinacích?

0 0
možnosti
MH

Zkuste mrknout na mé články z road tripu do Albánie.

0 0
možnosti
RE

To já bych si ho klidně opřel. Tomu džípu se prostě nic nestane:)

0 0
možnosti
MH

No, já to myslel tak, že u nás by se s naší cenou benzínu, nedal moc dobře provozovat a taky by tu působil, jako pěst na oko. Ale tam jsem ho fakt chtěl :D

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LF

L75u75k53a19s 50F93i19k19r

13. 10. 2019 19:04

O te pujcovne pekne lzete ... obvykle se vybiraji mensi auta, ktere pujcovny nemaji a proto vam daji zdarma upgrade na vetsi. Ale co se u vas divit.

0 0
možnosti
MH

O čem konkrétně lžu? :D Popsal jsem to naprosto věrně tak, jak to bylo. Vybrali jsme přes internet typ Toyota RAV4, což je SUV. Na místě jsme si vzali KIA Sorento, což je SUV stejné kategorie, protože tu Toyotu tam neměli. Kdybych se s nimi nehádal, tak mi to normálně nevrátili a bez mrknutí oka by si to strhli. Čemu na tom nerozumíte?

0 0
možnosti
IN

Pěkný, těším se na pokračování. A obsah bez chybičky, právě naopak. Zajímají mě právě takové ty běžné věci o kterých se většinou nikde nepíše.

1 0
možnosti
PK

Ve státech jsem pobýval, ale Florida mě minula,karma

1 0
možnosti
JN

J49a93n 36N25o69v37á23k

13. 10. 2019 4:44

Letim tam za tyden, tak rychle piste na co se mam pripravit.

2 0
možnosti
Foto

Nic ve zlém ale jedná se o další článek ze série "vidlák v civilizaci". Docela nechápu, jak vás mohlo rozčílit, že američtí úředníci upřednostnili cestující s americkým pasem, když vy jako turista jste šel jinou bránou než ti co mají US pas nebo zelenou kartu. A taky toho esesáka byste si mohl odpustit. Ty kontroly jsou sice občas protivné, nicméně na vině nejsou úředníci ale teroristi. Bohužel, taková je doba.

5 1
možnosti
MH

Možná nechápete, že to je psané záměrně tak, aby to lidi bavilo. Pochopitelně jsme to čekali a pochopitelně nás to nepřekvapilo. Procestoval jsem půl světa, takže mě ve skutečnosti zase jen tak něco nepřekvapí. Ale snažím se to psát pro lidi. A esesáka si neodpustím právě proto, že mohu porovnávat. Americké kontroly byly suverénně nejvíce otravné a neprofesionální, přitom ani zdaleka nebyly nejvíce efektivní. V porovnání třeba s Amsterdamem nebo Londýnem... to se nedá srovnat. A ani velký plakát "9/11 will be never forget", to nezachrání.

1 1
možnosti
  • Počet článků 36
  • Celková karma 15,81
  • Průměrná čtenost 1096x
Každý rok se snažím využít dovolenou k cestám za dobrodružstvím a proto jezdím většinou tam, kam se běžný český turista nechystá nebo kam se většinou nechystá na vlastní pěst. Zásadně nejezdím s cestovními kancelářemi a snažím se vždy všechno organizovat sám, často dost "na punk".